18. syyskuuta 2009

Shamrocks and leprechauns..

Tänään oli kiva päivä. Tai no kivuus kyllä keskittyi enemmänkin tuohon klo 18-21 välille, jolloin olin irkku festarityöntekijöiden tutustumissessioissa. Siellä oli siis suurin osa festareiden vapareista sekä sitten itse järjestäjät. Pidettiin hauskaa, syötiin herkkuja, tutustuttiin toisiimme.. Lisäksi saatiin tietää alustavasti meidän työtehtävät festareiden aikana ja saatiin myös t-paidat, josta onkin kuva tuossa edellisessä postauksessani. Voin jo kyl sanoa, että rakastan sitä paitaa. On muuten tällä hetkellä päällä ja mietin, että mitehä sitä sen raaskii ottaa pois päältä yöksi..? ;D

Mutta seuraavat pari viikkoa tulee kyl olemaan aika kivoja. Sunnuntaina olis jamit St. Michaelsissa jossa on hyvä mainostaa festareita ja myydä lippuja, sitten ens viikon perjantaina olisi viimonen iso miitti enne festareita, jolloon sitten varmistuu ne työtehtävät ja työajat. Sitten saakin melkein viikon levätä, kunnes on sitten festareiden aika. Näil näkymin mul ois perjantaina tiedossa aikasta pitkä päivä.. Ensinnäkin koulussa 10-16, sen jälkeen sitten ois tunti aikaa käydä kotona tuomas koulukamppeet kotio ja vaihtaa vaatteet iltaa varten. Jotenki kyl tuntuu et se on aika mahdotonta, joten taitaa koulukamat jäädä kouluun ja sit vaatteet saa luvan olla ne, mitä aamul päälle laittanu. Ja siis hieman jälkeen 17 pitäs olla St. Michalesin edessä ja 17.30 alkaisi mulla siellä paitojen myynti. 22.30 mun pitäs olla 45 Specialsissa myymässä arpalippuja ja ties milloo sielt pääsee sitten pois. Ehkä hyväl onnel siin vaihees kun Spessu menee kiinni. Tai jotain. Jossaa välis ois kyl kiva sit jotaa syödäkin.. Hmmm.. Mitenhän se järjestyy..? :D Lauantai on onneks sitten hieman helpompi. 15.15 pitäs olla keskustassa Leskisen edessä jossa käydään koko porukalla päivän tapahtumat läpitte. Sitten pääsee muutamaks tunniks taas kotio ja sit pitäs olla klo 21 Seurahuoneella myymässä paitoja, ties mihin asti ilta venyy. Ja sitten sunnuntaina, viimosena festaripäivänä, ois tiedossa paitamyyntiä Pohjankartanolla klo 15-19.

Kova urakka, mutta mielelläni kyllä työni teen. Ja saan siitä myös todistuksen ja voin laittaa sen mun melkee olemattomaan CV:hen. Whee. Ja pääsen myös kaikkiin tapahtumiin ilmatteeks. ^^ Pitää vaan toivoa, että muhun ei iske zombienuha just tolloon. Viime vuonnaha mul oli zombienuha just Irkku festareiden aikaan. Viime vuonna en siel tosin ollu töissä, joten sinänsä ei ollu haittaa, mutta ois sitä ollu kiva niis tapahtumis käydä.

Viel tän illan miittiin. Siel oli kyl tosi hauskaa. Tuli tosiaan nähtyä uusia naamoja, kuten myös vanhoja. Brenttiä varsinkin oli kiva nähdä pitkästä aikaa ♥ Sitten siel oli 3 aivan ihanaa irkkumiestä. Ja ne oli todella hauskoja, varsinki yks niistä, en nyt muista sen nimee.. Mut sen tiiän, että sil ei oo sormusta vasemmas nimettömäs ;D Ja esittelykierroksen aikana kun sanoin, että rakastan irlantilaista kulttuuria ja kaikkea mitä sieltä tulee, ni tää mies oli heti että "Oh really? *krhm*" :D Sit oli ihanaa kun Brent kehu mua! ^^ Kun siin esittelyni aikana mainitsin että Brent oli mun opettaja ja todella hyvä olikin, niin Brent sanoi, että mie olin todella hyvä oppilas! Wheeee..

Sitten myös juttelin mahdollisesta työharjottelupaikasta. The Irish Music Society of Oulu tarjoaa aina silloin tällöin opiskelijoille työharjottelupaikkaa ja miun pitäs vaan Annamarille laittaa sähköpostissa, että mitä mun työharjottelun tulis pitää sisällään, niin Annamari sitten katsoo, voisko antaa mulle paikan. Toivottavasti vois :)


Mutta, nyt vois kyl lähteä lukemaan kirjaa ja sitten nukkumaan. Niin ja kirja jota tällä hetkellä luen, on City of Bones ja sen on kirjoittanut Cassandra Clare. Kannattaa kyllä lukea jos vähänkään fantasiasta pitää. Siihen on olemassa kaksi jatko-osaa ja molempiin olen laittanut varauksen. Jos sais nekin luettua viel tän vuoden aikana, ni oisin sit lukenu tänä vuonna enemmän kirjoja kuin viime vuonna ;D

Mutta öitä ja unia rakkaat lukijani! ♥


// Ainiin, unohdin ihan laittaa linkin Irkku festareiden sivuille, jotenka tässä. Ja muistakaa, miulla on lippuja myynnissä Neckin ja Kilan keikoille sekä itse päätapahtumaan! Saa ostaa vaikkei tuliskaan.. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.