Näppäimistön ääressä

Kuka olen?
Olen kolmekymppinen nörttityttö ja asustan mieheni kanssa Oulussa. Tykkään todella paljon kaikista söpöistä ja kauniista asioista, sekä eläimistä, pehmoleluista, elokuvista, kirjoista, hyvästä ruuasta, musiikista, .. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Tärkeimpiä asioita ja arvoja mulle on perhe, ystävät, terveys, toisten kunnioitus ja rakkaus. Harrastuksiini voisi laittaa lukemisen, musiikin kuuntelun, pelien pelaamisen (PC ja PS3) ja elokuvien katsomisen.

Mistä minä sitten kirjoitan?
Kirjoittelen omasta elämästäni, kirjoista mitä olen lukenut, ruoista mitä olen syönyt, asioista mistä olen iloinen, maailmanmenosta .. Lisäksi kirjoittelen siitä, mitä kaikkea kivaa Oulusta löytyy, eli kaupoista, ravintoloista, nähtävyyksistä, tapahtumista jne.

Kuvat
Pääosin ottamani kuvat on otettu puhelimeni (LG Google Nexus 5) kameralla. Fiilistelykuvat otan yleensä Tumblr:sta tai muualta netin syövereistä ja pyrin aina mainitsemaan lähteen.


Buzzador
Olen Buzzador, eli saan mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävilleni niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväni saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se miten usein pääsee kampanjoihin mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovin kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Uusista kampanjoista tulee tieto sähköpostitse ja pääsen valitsemaan, että haluanko osallistua vai en. Kampanjan aikana testaan kampanjatuotteita ja raportoin kokemuksistani salamaraportein ja loppuraportilla kampanjan loppuessa.