3. marraskuuta 2009

Conas atá tu?

Eli otsikko siis kysy teiltä iiriksi vointianne. Minä voisin siihen vastata, että Go maith! eli hyvää kuuluu :)

Paljon on tapahtunut sitten edellisen kunnon päivityksen josta on jo kulunut reilu kuukausi. Melkein puoltoista kuukautta. Hui kamala. On vaan ollut sen verran kiirusta monen asian takia, niin en ole oikein kerennyt kirjoittelemaan ja osittain on myös laiskuuden syytä, etten ole kirjoittanut.

Viimeksi kirjoittelin kunnolla tulossa olevista Irlanti-festareista. Noh, ne ovat jo takana päin ja voin vain sanoa, että oli todella mukavaa! Tututstuin uusiin tyyppeihin, puhuin paljon englantia, pidin hauskaa, hoidin työtehtäväni, .. Ja noilla festareilla kyl ymmärs sen, miksi kaikki sanoo irlantilaisia mukaviksi ja ihaniksi ihmisiksi. Pääsin nimittäin juttelemaan monenkin irlantilaisen kanssa ja kenestäkään ei jäänyt huono maku suuhun. Kaikki olivat todella mukavia, myös esiintyjät. Varsinkin Doimnic oli aivan ihana. Hänen kanssaan tuli juteltua useamman kerran. Pääsin myös juttelemaan Irlannin suurlähettilään kanssa, Yhdysvaltain suurlähetystöstä jonku kanssa, At First Lightin jäsenien kanssa, Dambé - The Mali Projectin tuottajan ja ohjaajan kanssa, ... Ihana kokemus kyllä oli ja odotan jo innolla seuraavia festareita! ♥

Irkkuilu ei mun osalta kuitenkaan jäänyt tuohon. Aloitin nimittäin iirin kielen opinnot tuossa viikko sitten. Brent toimii siinä opettajana ja ekalla kerralla meitä oli siellä paikalla yhteensä 4, eli aika pienessä porukassa tapahtuu opiskelu. Tulloin opittiin kysymään kuulumiset ja nimi ja tietenkin vastaamaan kysymyksiin. Seuraava oppitunti ois tulevana sunnuntaina ja odotan kyllä sitä innolla.

Hyvät jutut ei kuitenkaan jää tuohon. Lisänä hyviin asioihin on sellainen ihana asia kuin oma kulta! ♥ Sellaisen onnistuin itselleni saamaan tuossa melkein kuukausi sitten. Itse asiassa ekoista treffeistä tulee kuluneeksi kuukaus tulevana perjantaina. Ja sen jälkeen se onkin ollut aikamoista menoa. Ja tällä kertaa mie kyl pidän tiukasti kiinni kullastani. Ja toivottavasti kultsi pitää miusta tiukasti kiinni. On se kummiski sen verran ihana tapaus, että ihan hyvin voisin kuvitella eläväni hänen kanssaan elämäni loppuun asti ja kauemminkin. Hih. ♥ ♥ ♥

Puoltoista viikkoa ja tämä tyttönen suuntaa Saksaan. Shoppailubudjetti alkaa olemaan jo kasassa ja jos ei tuu mitään yllättäviä menoja, niin ihan kivasti on rahaa käytössä silloin. Pitää myös toivoa, että se ilkeä nasunuha ei iskis ennen matkaa eikä matkankaan aikana.

Mutta, nyt aika alkaa neulomaan sitä toista kynsikästä loppuun. Oon ollu senkin suhteen aika laiska viime aikoina, mutta oon kuitenki saanu tehtyä sitä jo ihan kivasti. Jos sais sen valmiiks ennen Saksan matkaa, niin ois kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.