11. syyskuuta 2013

Neljä

Kuva täältä

Siitä on nyt 4 vuotta aikaa kun kirjoitin tänne ensimmäisen kunnollisen postauksen. Sitä ennen olin lähettänyt silloisella puhelimellani vain kaksi kuvaa, ensimmäisen lokakuussa 2008 ja toisen samana päivänä kuin kirjoitin tuon ensimmäisen postin. Monien mielestä varmaan tuon otsikon pitäisikin olla viisi, mutta koska blogi oli kuitenkin tuossa välissä täysin hiljainen, niin en voi sanoa aloittaneeni täällä bloggausta viisi vuotta sitten vaan neljä vuotta.

Koko tämän neljän vuoden ajan olen enimmäkseen kirjoittanut tätä ihan omaksi ilokseni, mutta toki olen myös alkanut ottamaan teitä lukijoitakin huomioon ja kysellyt välillä mistä haluaisitte lukea. En ole koskaan odottanut, että tästä tulisi mikään kovinkaan suuri blogi ja sellainen tästä ei ole tullutkaan. Kivan pieni lukijakunta, tasaisen epätasaisesti tulee uusia lukijoita. Olen pyrkinyt pitämään myös blogini itseni näköisenä ja olenkin siis esimerkiksi kieltäytynyt eräästä yhteistyöprojektista, jota en olisi voinut ns. itsenäni kirjoittaa. Pidempään blogiani seuranneet ja minut hyvin tunteva, olisi huomannut heti ettei postaus ja sen aihe ole ollenkaan minun tyylinen.

Haha, tää kuulostaa ihan siltä kuin olisin lopettamassa blogin pitämistä. Ei suinkaan. Halusin vain muistella lyhkäisesti edellisiä vuosia. Uusia postauksia olen jo suunnitellut paperille muutamia ja toki mielelläni otan toiveitakin vastaan siitä, että mitä te haluaisitte lukea/nähdä täällä.

Kiitos ja näkemisiin jälleen seuraavan postauksen parissa! :)

6 kommenttia:

 1. Onnea blogisynttäreiden johdosta! :) Omassa blogissani juhlittiin kaksivuotispäivää eilen, ja minustakin oli kiva muistella blogin historiaa. Minusta on myös tosi tärkeää, että blogin kirjoittamisen päällimmäisenä motivaationa säilyy se oma ilo ja innostus. Itsekään en ole halunnut mitään yhteistyöjuttuja enkä mainoksia (paitsi nuo googlen perusmainokset) blogiini, koska haluan pitää bloggaamisen rentona harrastuksena. En sano, etten koskaan suostuisi mihinkään yhteistyökuvioon, riippuu tilanteesta. Mutta mielestäni yhteistyön, mainostulojen tai ilmaisten tavaroiden ei missään nimessä pitäisi olla motivaatio blogin kirjoittamiselle. Sulla on siis oikea asenne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ja mitä tulee noihin yhteistyöjuttuihin, niin voisin sellaiseen suostua jos se olisi sopiva blogiini ja saisin todellakin tuoda oman ääneni esiin, eikä tarvitsisi minkään valmiin kaavan mukaan kirjoittaa. Ja toki pitäisin ne postaukset myös minimissä ja keskittyisin pitämään blogin sellaisena kuin se nyttenkin on.

   Poista
 2. Löysin tänään blogisi ja tykkään :)

  VastaaPoista
 3. Onnea jo monen vuoden kirjoittelusta! ;) Sulla onkin kerennyt kasaantua paljon tekstiä tänne näiden vuosien aikana. Meikä ei edes muista milloin itse aloitin bloggaamisen. Taisi olla jopa vuosi 2005 taikka 2006.. Mutta livejournalissa ei täällä bloggerissa. Huh miten aika menee nopeaan! Netissähän sen huomaa kun päivämäärät ja vuosiluvut jäävät näkyville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja jos mun koko bloggaushistoriaa miettii, niin viettäisin varmaan jo 10-vuotisjuhlia. Ekan blogin kun perustin muistaakseni 2003, mutta en muista mihin :D Livejournalissa kuitenkin useamman vuoden höpisin ennen tänne siirtymistä.

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.