21. marraskuuta 2011

Asunnon metsästämistä

Ollaan Jaken kanssa kyllästytty asumaan tässä opiskelijakämpässä. Syitä on useita; tilanpuute, keittiön olemattomuus, opiskelijabileet, .. Toki on tässä hyviäkin puolia, kuten sijainti, suht hyvät kulkuyhteydet keskustaan ja muualle, halpa vuokra. Mutta tosiaan noi kämpän miinuspuolet sai meidät laittamaan hakemuksen kaupungin vuokra-asuntoihin.

Tänään sitten tulikin jo eka tarjous ja mahdollisesti huomenna mennään katsomaan. Luhtitalo, 2h+keittiö, 55m² ja ihan kiva sijaintikin. Pohjaltaankin ihan kiva. Mutta vuokran suuruus hieman mietityttää, sillä se ois kuitenkin 160e enemmän kuin nykyisessä. Mutta pitää vain jotain ylellisyyksiä vähentää, niin eiköhän me pärjätä. Myös sekin määrää aika paljon että otetaanko tuo asunto, että milloin siihen pitää muuttaa. Jos muuton pitäisi olla jo ensi kuussa, niin sitten ei onnistu mutta jos kelpaisi että vasta tammikuussa, niin sitten hyvä. Ei nimittäin ole varaa maksaa kahden kämpän vuokraa joulukuussa.

Mutta jos tuosta ei ole meidän uudeksi asunnoksi, niin sitten jatketaan etsimistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.