9. marraskuuta 2011

Baby it's cold outside..

Tällä kertaa on tullut tehtyä ikkunashoppailua vaate- ja kenkäkauppojen sivuilla.


Uudet talvikengät jotka sopis paremmin mun nykyiseen tyyliin. Nuo saappaat (Andiamo) ois kivat, mutta luulenpa että mun pohkeet on asiasta eri mieltä. Toki vois käydä koettamassa jos mun pohkeet tykkäiskin. Onneksi kuitenkin nilkkurit (Dinsko) on sitten vaihtoehtona. Noista nilkkureista ehkä kaikista kivoimmat olis noi alimmaiset.

Neuleita naisella ei voi koskaan olla liikaa. Tuon neuleen bongasin Lindexin sivuilta ja rakastuin siihen heti. Housut on H&M BIB-mallistosta ja ne mie jo omistan. Laitoin vain mukaan kuvaan tuomaan tunnelmaa~

Talvitakki on H&M mama-mallistoa, mutta en usko sen olevan este ostamiselle ja eihän sitä tiedä vaikka lopputalvesta tarttiskin mama-takkia. Tai ensi talvena. Mutta kuitenkin tuon tyylistä takkia olen havitellut itselleni jo pidemmän aikaa.

Asusteet on Lindexin mallistoa, paitsi tuo baskeri H&M. Baskerinkin jo omistan, joten se on housujen tapaan vain tuomassa tunnelmaa. Ja tuon baskerin tyyliin sitten haluaisin omakseni nuo lapaset ja ainakin toisen noista tuubikaulahuiveista.

Onneksi nuo kaikki mainitut kaupat löytyvät Oulusta, niin voi käydä katselemassa jos vaikka edes osan noista saisi itselleen. Voisi ehkä huomenna käydä kaupungilla mutkan~

Ja miten niin muka tykkään mustasta..? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.