8. marraskuuta 2011

Mitä seuraavaksi?

Koska mulla alkaa olemaan jo 30 päivää haaste ohitse, joka oli hyvä keino saada mut taas innostumaan tänne kirjoittamisesta, niin tarvitsen hieman apua teiltä, rakkaat lukijani! Myös sellaiset, jotka ekaa kertaa vierailevat blogissani saavat vastata.

Eli laitoin tuohon sivupalkkiin kyselyn joka on 2 viikon verran voimassa. Tarkoituksena olisi saada vähän vinkkiä siitä, mitä haluaisitte lukea täällä, mikä toisi teidät aina uudestaan ja uudestaan tänne. Siinä on kolme vaihtoehtoa joista kaksi on sellaista mistä olen jo miettinyt oikeasti kirjoittavani tänne. Mutta on myös kolmas kohta, jossa te saatte enemmän äänioikeutta kertomalla mikä oikeasti kiinnostaisi. Voitte vaikka kommentoida tähän postaukseen. Ja saatte vaikka valita kaikki kolme vaihtoehtoa.

Kunhan kysely umpeutuu, niin katson mitkä ovat saaneet eniten ääni. Jos on tullut hyviä ehdotuksia tuohon "jotain muuta" kohtaan, niin  katson niistäkin että mitä on tullut eniten.

Kiitän jo nyt kaikkia jotka vastaavat! ♥

suloinen utelias orava // we♥it

P.S. Myös anonyymit voivat osallistua mielipiteillään, sillä tästä lähtien kommentit on ns. valvottuja eli tulevat ensin mun sähköpostiin hyväksyttäväks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.