5. maaliskuuta 2012

Make poverty history!

Päivä 5: asia jonka muuttaisin maailmassa

Köyhyyden ja rikkauden. Köyhyyttä kun yksinään on vaikea poistaa koska rikkaat haluavat pysyä rikkaina, joten pitäisi myös rikkailta viedä rahat. Eli olisin tavallaan Robin Hood joka ottaa rikkailta ja antaa köyhille.


Minusta on väärin, että jo pelkästään Suomessa on niin isot tuloerot. Ja sitten kun vielä ajattelee maita joissa ihmiset ovat köyhempiä kuin Suomessa, niin silloin kiroaa näitä öljykeisareita ja muita ökyrikkaita jotka eivät tee mitään auttaakseen heikompia.

Löysinpä muuten tuossa joku aika siivotessani lipaston laatikkoa, niin kaksi erilaista "Make poverty history" ranneketta. Eli olen tavallaan tehnyt jotain jo köyhyyden poistamisen hyväksi. Toisaalta, en voi olla 100% varma, että ne muutamat eurot mitä rannekkeista maksoin, on mennyt tuon asian hyväksi.. Mutta aina voi toivoa parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.