27. maaliskuuta 2012

Väriä vaatekaappiin

Varmaankin olen joskus tullut maininneeksi tavalla tai toisella, että mun vaatekaappi on mustan ja muutenkin tummien vaatteiden valtaama. Noh, nyt on alkanut myös väriäkin alkanut löytymään. Kaikki alkoi siitä, kun sain vanhemmiltani Kanarian tuliaisina pinkin yö-/oloasun ja turkoosin tunikan. Ja eilen ihan itse ostin HenkkaMaukalta pinkin mekon!


Oonkin tuota jo pitänyt päällä ja tänäänkin kun käytiin Jaken isän luona ja kaupassa, niin tuon lisäksi päällä oli mustat legginsit ja musta huppari. Kesällä sitten saa varmaan kaveriksi valkoiset pohjemittaset leggarit ja balleriinat tai sandaalit. Pitäis vaan uudet balleriinat ostaa, mutta eipä niillä vielä kiirettä ole kun ei ole edes balleriinasäätkään..

4 kommenttia:

 1. Oo, ihana väri :)
  Haluaisin kans jotain muuta kuin mustaa. :D
  ~ Harha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin ostoksille ja ostamaan jotain muuta kuin mustaa :D Oishan toikin ollut mustana kaupassa ja sitä mie eka kattelinkin, mutta viisastuin ja ostinkin pinkin! :D Mukavampi sitten kesälläkin jos vaan enää silloin mahtuu päälle :P

   Poista
 2. Jokohan sitä itsekin ois tänä keväänä rohkea ja sais muutakin kuin mustaa kaappiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeesti vaan :) Onpahan pirteempi kevät kun on värikästä vaatetta.

   Mie jo mietin tässä että pitäskö käydä ostaas toi mekko myös vihreenä! :D Muistaakseni ainaki oli myös vihree vaihtoehto..

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.