19. joulukuuta 2013

Fanittajan joulu

Torstain ja tulevan joulun kunniaksi, hyppään muutamat TV Thursday-haasteet ylitse ja vastaan kahteen ihan viimeisimpään ilmestyneeseen haasteeseen.

TV Thursday #15 käsittelee sarjojen oheistuotteita.

Koska joulu on jo lähellä ja ystävänne raapivat varmaankin päätään siitä mitä teille antaisivat, saatte tilaisuuden jakaa tietoa siitä, mistä sarjoista tehdyt oheistuotteet teitä kiinnostavat? Oletko ostanut itsellesi jonkin rakkaan oheistuotteen? Haluaisitko jonkin tietyn joskus itsellesi? Voi halutessa ladata vaikkapa kuvan suosikkituotteestasi!

Aika harvoin mulla tulee ostettua jotain sarjojen oheistuotteita, sillä ensinnäkin Suomessa niiden hinnat on aika pilvissä ja toisekseen, parhaimmat on tarjolla vain Yhdysvalloissa ja Englannissa, eli niillekin tulisi hintaa postituskulujen takia. Tuo ei tosin estä mua haaveilemasta jos vaikka mistä tuotteesta ja huolisinkin ihan hyvin kaikkea mikä liittyy Doctor Who'hon, True Bloodin, Star Trekiin, Stargåteen, ..

Doctor Who-tuotteita mulla tosin on pari, ostin ne Fanfestista. Eli TARDIS-avaimenperä ja Dalek-muistivihko. Noiden lisäksi kelpuuttaisin Doctor Who-tavaroista esimerkiksi 4. Tohtorin kaulahuivin, Adipose-pehmolelun, 10. tai 11. Tohtorin Sonic Screwdriverin, River Songin päiväkirjan, ..

TV Thursday #16 taas laittaa miettimään parasta jouluepisodia seuraavin ohjein.

Joulu lähestyy ja TV Thursdaykin menee joululomalle! Palaan haastamaan teidän muistinystyröitänne 9.1.2014! Mutta ennen sitä, kysytäänkin teiltä suosikkijouluepisodianne - minkä tv-sarjan jakso on joko tiivistänyt joulun hengen kauniisti ja saa sinut joulumielelle, tai kenties räjäyttänyt joulun kriteerit liitoksistaan ja tehnyt kaikkien aikojen mysteeri- tai vaikkapa actionjoulun?

Tämän kohdalla mulla oikeestaan tuli ns. paniikki! Joulujaksoja on ihan älyttömästi ja niin on myös hyviäkin sellaisia. Päädyin kuitenkin lopulta Big Bang Theoryn 2. kauden joulujaksoon, The Bath Item Gift Hypothesis.


3 kommenttia:

  1. Oih, olisipa minullekin tullut mieleen The Big Bang Theory! Sheldonin lahjaperiaate on niin hauska ja olen monta kertaa itsekin miettinyt koko lahjanantamisen ideologiaa! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sheldonilla on moniakin hauskoja periaatteita, joista tuo on toki yksi parhaimmista :)

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.