17. elokuuta 2014

Sauraha

Oulussa aukaistiin elokuun alussa uusi ravintola nimeltänsä Sauraha. Kyseessä on nepalilainen ravintola, jollaista ei Oulusta olekaan aiemmin löytynyt. Kuulin tästä ravintolasta kaveriltani ja kerroin asiasta Jakelle. Päätimme sitten yhteistuumin käydä testaamassa ravintolan.

Sauraha sijaitsee osoitteessa Asemakatu 10 ja aikaisemmin siinä on ollut ainakin pizzeria ja kreikkalainen taverna. Mikä tekee tuosta paikasta vähän erikoisen on se, että se sijaitsee jonkin verran maanpinnan alapuolella. Sen takia sen aika helposti voikin sivuuttaa jos ei tiedä missä se tarkalleen sijaitsee. Toki ikkunassa on kyltti ja ravintolan ollessa auki löytyy myös menu siitä edestä.


Sisältä Sauraha näyttää todella mukavalta ja valoisalta.Samalla kun yritimme päättää mitä söisimme, saimme pöytään vesikannun ja papadam-leipää mausteisen kastikkeen kera nautittavaksi alkupalana.


Listalla oli todella paljon sellaisia ruokia mitä olisi hyvin voinut valita syötäväksi. Kaikkea ei kuitenkaan viitsinyt tilata niin lopulta Jake valitsi itselleen Kukhurako Sekuwan (rohtosarviapilalla ja jogurtilla marinoitua tandoorigrillattua kananrintafilettä inkivääri-valkosipulikastikkeessa) ja minä puolestani valitsin Nariwal Kukhuron (kanan rintafilettä kookos-kermakastikkeessa). Annoksiin sisältyi myös riisi, Raita sekä naan-leipää.

Kukhurako Sekuwa
Nariwal Kukhuro
Raita
Namnam naan

Ruokaa oli juuri sopivasti ja lisäksi se oli todella hyvää. Tulee ihan varmasti käytyä uudestaankin. Voisin jo pelkästään naan-leivän takia mennä sinne. :D

Suosittelen kyllä paikkaa kaikille vähänkään etnisen ruuan ystäville!

4 kommenttia:

 1. Oi nepalilainen on niiiin hyvää..nyt tuli nälkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuli kirjoittaessa nälkä kun muistelin kuinka hyvältä maistu. Onneksi olikin iltapalan aika kun sain kirjoituksen valmiiksi :D

   Poista
 2. Tää täytyy kyllä käydä testaamassa, miten olenkin onnistunu missaamaan tälläisen ravintolan kokonaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ois minäkään varmaan ilman kaverin mainintaaa kuullut tästä. En tiedä sitten onko miten mainostettu paikallislehdissä kun ei tule niitä luettua.

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.