25. heinäkuuta 2013

Tänään tapahtunutta

Tänään on ollut kiva päivä.

Herättiin Jaken kanssa vasta joskus 10 aikaan, mutta ei jaksettu ihan heti kuitenkaan sängystä nousta vaan makoiltiin ja mietittiin, että mitä sitä tänään tekisi. Maha alkoi sitten ilmoittelemaan halusta saada jotain sisuksiinsa ja niinpä sitten noustiin ja tehtiin aamupalaa. Samalla kun syötiin, katsottiin jakso Star Trek Next Generationia.

Star Trekin jälkeen alettiinkin sitten siivoamaan. Tehtiin ihan kunnon siivous, sillä lauantaina pitää olla kuitenkin siistit paikat kun tulee vieraita. Ja onhan se mukava itselläkin olla kun ei ole villakoirat jaloissa pyörimässä.

Siivotessa tuli hiki ja kun ulkonakin oli lämpötila lähempänä +30, niin päätettiin lähteä kattomaan oisko Valkiaisjärvellä vesi kuinka vilpoisaa. Olihan se vesi aluksi toki tosi vilpoisaa, mutta pian siihen tottui ja ainakin nyt voi todeta, että kaksi talviturkkia tuli tänään heitettyä järveen :D Oli siis molemmille tälle kesää eka kerta kun pääs uimaan. Alkukesästä ei muka kerenny ja sit tuliki vilposat kelit ja mulle tatuointi joka esti parin viikon ajan uimisen. Nyt onneksi ilmat sitten taas lämpeni ja ei oo enää uintikieltoakaan, niin pääsi uimaan.

Kaupan kautta sitten suunnattiin kotiin tekemään ruokaa. Hommattiin pikkunen kaasugrilli pari viikkoa sitten, niin sillä sitten grillattiin possun luutonta kylkeä ja maissia. Koska sää oli mitä mahtavin ja lämmintä vielä siinä vaiheessa, niin päätettiin syödä parvekkeella. Ja oli muuten eka kerta kun tälle kesää vietetään parvekkeella ihan kunnolla aikaa. Toivottavasti ei kuitenkaan viimeinen kerta.

Syömisen jälkeen hengailtiin vielä vähän aikaa parvekkeella ihmetellen naapuruston elämää ennen kuin tultiin sisälle. Nyt sitten katsotaan tässä samalla kun tätä naputtelen, niin elokuvaa nimeltä Snitch.

Millainen päivä siellä on ollut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.