8. joulukuuta 2013

Perhe Pöllö

Selailin joku aika sitten Ravelryn ohjeita ja törmäsin ihan älyttömän suloiseen pöllö-pehmo ohjeeseen (vaatinee kirjautumisen Ravelryyn). Pakkohan se oli sitten ottaa testattavaksi ja niin syntyi perhe Pöllö.

Isä, Äiti ja Vaavi Pöllö

Ohje on tuollaiselle pienelle pöllölle, mutta hyvin onnistuu isompikin pöllö kun jatkaa silmukoiden lisäilyä vielä muutaman kerroksen ajan. Aikaakaan ei mene kuin muutama tunti tuollaisen isomman tekemiseen, pienen tekee melkeinpä tunnissa. Vaaviin käytin Roosanauha-sukkalangoista harmaata ja roosaa, Äitiin Zitron Trekking (XXL) ja Roosanauha-sukkalangan roosaa ja Isään Marks&Kattensin FAME-lankaa. Silmät tein mustalla Roosanauha-sukkalangalla ja nokkiin käytin keltaista kirjontalankaa. Kuvat langoista, ei kirjontalangasta, löytyy täältä.

Pitäisi vielä muutama tuollainen tehdä, kun menin ehkä lupaamaan kaverin lapsille tuollaiset.

2 kommenttia:

  1. Oi täälläkin on pölleröitä <3! Pitää kuvata munkin pöllöset kun kerkiän kun taisin blogissa niin luvata. Nää on hurmaavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöllöt kyl osaa olla aika hurmaavia :)

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.