11. syyskuuta 2009

Uusi tilaisuus..

Sain nykyisen puhelimeni 3 vuotta sitten. Tutkittuani puhelimeni käyttöopasta, huomasin sieltä että voin lähettää kuvaviestejä blogiin. Tietenkin heti testasin ominaisuutta ja niin tämä blogi sai alkunsa. Ensimmäiset kuvat kuitenkin tuli sitten jossain vaiheessa poistettua, eipä niitä edes tainnut olla kovin montaa. Seuraavan kerran päivittelin tätä viime vuoden lokakuussa, eli 11 kuukautta sitten. Ja sitä seuraava kerta oli tänään. Pitkä tauko siis.

Syy tähän on se, että olen keskittynyt enimmäkseen Livejournaliini, jonka tosin nyt olen tässä vaiheessa päättänyt hylätä ja siirtyä käyttämään tätä. Tai en sitä ihan kokonaan hylkää, käyn vielä lukemassa siellä kavereiden päivityksiä, mutta omat päivitykset tulen tekemään tänne.

Livejournalissa on toki monia hyviä puolia, kuten esimerkiksi mitä kuuntelet nyt ominaisuus, mielialateemat, jne. Mutta toisaalta, musiikin mitä kuuntelee voi ilmoittaa myös täälläkin, kunhan sen vain jaksaa itse kirjoittaa. Bloggerin hyvät puolet Livejournaliin verrattuna on ne, että kuvaviestit helpompi saada perille ja blogin ulkoasua voi muutella helpommin omien halujensa mukaan. Voi päästää helpommin oman luovuutensa valloille. En kylläkään tiedä, tulenko muuttamaan ulkoasua kovinkaan paljoa. Ehkä siinä tapauksessa jos on tylsää ja en muuta tekemistä keksi :D

Mutta joo, täältä blogista tulee sitten löytämään niin mun kännykällä ottamia kuvia kuin sitten ihan kunnollista tekstiäkin. Ja teksti on mielialasta riippuen joko suomeks tai lontooks. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.