13. syyskuuta 2009

Uusi leiska.. ja muuta höpinää..

Kattelin huvikseni mitä netistä löytyis noit valmiita leiskoja tänne ja löysin sitten Pyzam-sivuston ja sieltä tän nykyisen leiskan. Oli liian sulonen, ni oli pakko ottaa käyttöön. Ainoo haitta vaa on tuo oranssi infoviiva tuol yläosas, mutta en osaa sitä tuolt koodiviidakosta poistaa, poistan viel jotaa tärkeetä ja sit ei sulosuus toimi D: Mutta toisaalta, ton avulla löytää muutki ihmiset tonne Pyzamiin..

Viikonloppu menny ihan koomaillessa. Ihme väsymys ollu nyt. En tajua mistä johtuu, oon nimittäin ihan hyvin nukkunu yöt. Ehkä pitäs alkaa popsiin enemmän vitamiinei tai jotakin muuta laillista, että piristyis.

Ainiin, pitää vissiin täälläkin ihkuttaa sitä, että tää tyttö pääsee marraskuussa Saksaan! ^^ Jo viime keväänä oli koulussa puhetta, että nyt syyslukukauden aikana tulossa opintomatka Saksaan. Tuossa kolmisen viikkoa sitten alkoikin sitten siihen hakuprosessi ja tietenkin minä laitoin hakemuksen vetämään. Ja viime torstaina sitten ilmoitettiin ketkä kaikki valittu mukaan ja miun nimi tuli esiin. \o/ Arvatkaa vaa kuinka iloiseksi mie siitä infosta tulin..? ^^ Mukaan valittiin yhteensä 9 oppilasta ja ainoostaan 2 oli toiselta luokalta, eli miun luokka on sitten aika hyvin edustettuna. :D

Ja koska toi on opintomatka, niin ite ei tartte maksaa senttiäkään matkoista ja majotuksista. Tarttee ainoostaan käyttörahan ja nyt sitten pitääkin koittaa säästää opintotukea mahollisimman hyvin, että ois sitten paaaaaaljon käyttörahaa. Mutta mie en oikeen oo hyvä sen säästämisen kanssa ._____. Pitää varmaan antaa mun pankkikortti äiteelle, etten vaa vahingossakaan mee tuhlaamaan rahaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.