2. tammikuuta 2010

Vuosi vaihtui..

.. ja ajattelin aloittaa sen täällä blogissani eräänlaisella meemillä.

Tiedät varmaankin sen tunteen kun joku ystävistäsi kirjoittaa hänen elämästään ja yhtäkkiä pysähdyt ihmettelemään että milloin hän on vaihtanut työpaikkaa tai alkanut seurustelemaan..? Luultavasti jonkin verran informaatiota on kadonnut matkalla sinun luoksesi mutta et kehtaa kysyä tarkempia tietoja.

Kopioi tämä blogiisi ja vaihda vastaukset sinuun sopiviksi. Mitä paremmat vastaukset annat, sitä paremmin minä ja muut pääsevät kärryille elämästäsi.Nimi:
Merja. Tämä on virallinen nimeni. Minulla on hieman ristiriitaisia tunteita sitä kohtaan. En tiedä johtuneeko siitä, että ihan pienestä lähtien perheeni, sukulaiseni ja jopa ala-asteella opettajatkin kutsuivat minua lempinimelläni: Meiju. Olen muutaman kerran jopa miettinyt nimen vaihtamista Merjasta Meijuksi ihan virallisesti, mutta eipä ole tullut tehtyä. Merjaksi minut on kastettu, Merjana minä pysyn.

Ikä:
Edellisessä synttärikakussani olisi pitänyt olla 26 kynttilää, mutta en jaksanut edes yhtä siihen laittaa.

Asuinpaikka:
Oulu. Rakas kotikaupunkini.

Ammatti:
Jos lopettaisin tämän hetkiset opiskelut, joutuisin hakemaan töitä datanomin papereilla. Mutta koska opintojen lopettaminen ei ole mielessäkään, niin kevään 2011 jälkeen voin hakea töitä matkailuvirkailijan papereilla.

Poika-/tyttöystävä/muu:
Jake ♥ Ollaan nyt oltu yhdessä noin 3kk ja kaikki mennyt hyvin. En edes vois miettiäkään elämääni enää ilman häntä. Khih.

Lapset:
Ei tällä hetkellä yhtään, mutta tulevaisuudessa toivottavasti ainakin 2. Tyttö ja poika ois kiva saada. Nimetkin on jo valmiiks mietittynä.

Sisarukset:
Minua 6 vuotta vanhempi isosisko. Saman katon alla kun asuttiin, ei tultu oikein hyvin toimeen, riideltiin melkeenstä päivittäin. Sen jälkeen kun muutettiin eri kattojen alle, niin välit on alkanut parantumaan ja nykyään hän on yksi tärkeimmistä ihmisistä elämässäni.

Vanhemmat:
Äityli ja isyli. Rakkaita minulle molemmat. En oikein osaa sanoa kummastakaan mitään erityistä. Äiti on töissä Nissenillä, ollut siitä asti kun koulut lopetti. Isä on ollut varastotyöntekijänä/kiinteistönhoitajana niin kauan kun muistia riittää. Tosin parin vuoden työttömyysjakson jälkeen pääsi töihin sellaiseen paikkaan ja sellaiseen hommaan mihin en ois koskaan isin kuvitellu edes alkavan. On siis hoitajana eräässä kehitysvammaisille tarkoitetussa hoitokodissa.

Lemmikit:
Lasketaanko villakoirat ja pölypallerot lemmikeiks? Entä oma kulta? :P Eli siis ei ole mitään kunnollisia lemmikkejä tällä hetkellä. Kissa ois kiva. Samoten joku kiva koira, esim. kultainennoutaja tai alaskan malamutti tai joku muu sulonen koiruus.

Mitkä ovat elämässäsi tärkeimpiä asioita tällä hetkellä? Mainitse 3-5 asiaa.
Miika.
Jake.
Kirjat.
Musiikki
Ystävät.

Opiskeletko:
Opiskelen Oulun Seudun Ammattiopistossa matkailualalla. Keväällä 2011 olisi tarkoitus valmistua matkailuvirkailijaksi. Matkailuvirkailijana voin tehdä sitten töitä esimerkiksi hotelleissa, matkatoimistoissa, .. melkein missä vaan mikä vähänkään liittyy matkailuun.

Lähimmät ystäväsi:
Mika. Muutamista vaikeuksista huolimatta on ollut ja tulee olemaan rakkain ystäväni aina.

Juotko/tupakoitko?:
Tupakointi ei kuulu tapoihini. Juominen taas... sanotaanko niin, että osaan pitää hauskaa ilman alkoholiakin, mutta aina joskus sitä tekee mieli. Ei kuitenkaan kovin usein.
 
Lävistykset/tatuoinnit:
Lävistyksiä ei ole ollut muutamaan vuoteen. En edes käytä enää korviksiakaan. Tatuointeja löytyypi kolme kappaletta. Piikkisekamelskatribaali vasemmasta olkavarresta, suojeleva riimu oikeasta lavasta ja morpho(Poets of the Fallin logosta tuttu koiperhonen) niskasta. Joskus niitä toivottavasti löytyy vielä lisääkin, kunhan vaan ensin rikastuu tarpeeks ja keksii minkä haluais seuraavaks. Suunnitelmia kun on niin monia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.