25. tammikuuta 2010

Dreaming wide awake...

Ja taas vaihteeksi mun elämässä ei ole oikein tapahtunut mitään hurjaa ja siksi olenkin ollut hiljainen blogissani. Jos olet luullut, että olen jo kadonnut maailmasta, niin väärässä olet ja pahasti. Minähän en minnekään ihan pian ole katoamassa. Mwahahaa...

Miulla ja Jakella menee tosi hyvin. Kohta tulee 16 viikkoa täyteen! ♥ Mie oisin jo valmis melkeenstä muuttaan Jaken kanssa yhteen, mutta jotenki tuntuu, että Jake ei oo siihen valmis.. Tai aina kun mie alan puhuun yhteen muuttamisesta ni Jake aina sanoo vaa, että ei oo kiire ja vaihtaa puheenaihetta. Tiedä sit mitä siitä pitäis aatella. Sillä on myös menny kämpän kakkosavain hukkaan joskus ja mulla ei siis oo edes avainta Jaken luo. Jake on kuitenki monta kertaa jo aikonu ilmottaa asiasta isännöitsijälle, että sais uudet avaimet ja mieki saisin avaimen, mutta.. Noh, eipä täs mikään kiire ole.

Olin viime viikon lopulla Helsingissä pari päivää. Lähettiin luokan kanssa torstaina aamusta kohti Helsinkiä, koska perjantaina oli meno Matka 2010 -messuille. Messut oli kivat. Siel oli Suomi ja muut maat tosi hyvin edustettuna. Eniten tykkäsin Oulun osastosta. Siellä oli nimittäin P.A. Turpeisen kahvila. Ja ne jotka ei tiedä mikä on P.A. Turpeisen kahvila, niin Google on keksitty ;P Mutta oli muutkin osiot ihan kivoja. Messuilta suunnattiin koko porukalla eduskuntataloon tutustumaan. Oli ihan mukava käydä siellä missä koko Suomea koskevat päätökset tehdään. Eduskuntatalon jälkeen oli vuorossa opastettu kaupunkikierros ja sen aikana tuli nähtyä jos mitä paikkoja. Kaikista suurimman vaikutuksen teki käynti Temppeliaukion kirkossa. Ihan mahtavan näköinen niin ulkoa kuin sisältä. Vaikuttava. Kierroksen aikana tuli myös käytyä Pihlajakadulla. Tai no eihän se mikään Pihlajakatu oikeasti ole vaan Huvilakatu. Mutta tulipahan nähtyä paikka missä Salkkareita kuvataan ja mminkä näkee telkkarista joka arkipäivä. :)

Kaupunkikierroksen jälkeen mie sanoin heipat luokalle ja läksin kaverin luokse viettämään iltaa. Tehtiin jauheliha-tomaattipizzaa, katottiin Nausicaa, juteltiin hassuja, mm. kaverin polttareista ja tulevista häistä, .. Jäin sit myös kaverin luokse yöksi. Lauantaina mie sit aamupäivästä suuntasin keskustaan shoppailemaan. Kävin Tokyokanista ostamassa kultsille misokeittotarvikkeita, vihreää teetä ja Pockyja. Itelle ostin mansikan makuisia Pockyja. Nomnom. Sit kävin Kampissa sijaitsevassa Name It -lastenvaateliikkees ostamassa Miikalle synttärilahjaksi vaatetta, Blippoon jäi myös rahojani kun ostin Totoro-kolikkopussin ja ja ja.. NINJAsta ostin pompuloita. Sit lähdin ettimään nettitutun pari viikkoa sitten aukasemaa second-hand storea, Harakan taivas, ja onnistuin tietty eksyyn :D Onneks mulla oli kartta kuitenki mukana, ni onnistuin itteni lopulta paikantaan ja löysin tieni Harakan taivaaseen :) Sieltä miun mukaan läks yks ihana taideprintti. Oon ihastellu sitä kuvaa jo usiamman vuoden ja nyt sen vihdoin sain. Sen jälkeen suuntasin syömään ja sitten rautatieasemalle odottelemaan junaa jolla pääsisin kohti Oulua.

Junamatka oli kyllä kokemus. Junana oli Pendolino ja kyllähän nyt kaikki varmaan arvaa mitenkä käy kun yhistää Pendolinon ja pakkaset. Aivan! Tekninen vika! Ensinnäkin oltiin jo Seinäjoelle saapuessa 11 minsaa myöhässä aikataulusta. No, lähdettiin sit Seinäjoen asemalta ja ei varmaan päästy 100 metriä enempää kulkemaan kun juna pysähtyy ja hetken päästä kuuluu ilmoitus, että junassa on tekninen vika. Okei, ei siinä mitään jos se ois ollu vaa ihan pieni vika, mutta kun junasta meni lämmöt poikki, valot oli pois usiamman minuutin, jne. Ja sitä piti kestää 20 minsaa. Ei kiva se. Sit kun lopulta päästiin liikenteeseen ni oltiin aikataulusta jälessä 35 minsaa. Juna kuitenkin sai otettua aika hyvin kiinni aikataulua kun Oulussa oltiin lopulta vain vajaa 10 minsaa myöhäs aikataulusta. :)

Työssäoppimista ois jälel viel 2 viikkoa ja sit takaisin kouluun. Jotenki kyl ootan kauhulla sitä. Meillä nimittäin alkaa venäjän opinnot ja lisäks viel samas jaksos ois ruottia. En tuu selviämään hengissä! Ja molemmat kielet tietenki jatkuu koko kevään ja lisäks ovat samoina päivinä peräkkäisillä tunneilla. Ei kiva ei! Oisivat edes eri päivinä, mutta ei..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.