13. lokakuuta 2011

Friends have all things in common.

Päivä 7 – Paras ystäväni

Mulla on parikin ystävää jotka luokittelen parhaaksi, joten kerronpa heistä molemmista.


Mikaan tutustuin joskus 2005-2006 vuodenvaihteessa Gaia Online foorumilla ja kesällä 2006 aloimme juttelemaan enemmän myös mesen välityksellä ja jotenkin jo silloin alkoi tuntumaan siltä, että meidän tuttavuus tulee kestämään pitkään. Oon heti alusta asti voinu luottaa Mikaan ihan täysin. Kun syksyllä 2007 erosin exästäni oli Mika tukemassa minua ja hänen avullaan pääsin nopeasti yli erosta.Aloimme myös pitämään siinä vaiheessa enemmän ja enemmän yhteyksiä toisiimme ja mesekeskustelut jotka alotettiin alkuillasta saattoi kestää pitkälle aamuyöhön asti. Samalla sit toki tuli tutustuttua toisiimme paremmin ja huomattiinkin että meillä on aika paljon samoja mielenkiinnon kohteita ja tykätään samoista asioista. Välillä meillä tuli tauko yhteydenpidossa kun tuli erimielisyyksiä yhdestä asiasta, mutta kun sitten muutaman kuukauden hiljaisuuden jälkeen taas alettiin pitään yhteyksiä niin tuntui kun ei mitään taukoa olisikaan ollut. Kertaakaan ei nähty livenä, vaikka yhdessä vaiheessa asuttiin vierekkäisissä kaupungeissa. Mutta! Viime keväänä Mika ilmoitti muuttavansa Ouluun. Eräänä toukokuun sateisena päivänä Mika tuli käymään Oulussa katsomaan asuntoa jonka oli aikeissa vuokrata ja sinä päivänä näimme ensimmäisen kerran. Heti oli helppo olla hänen kanssa kasvotusten ja puhettakin riitti molemmilla. Kesäkuussa Mika sitten muutti Ouluun ja sen jälkeen ollaankin useasti jo nähty. Viikonloppuna taas! Ja Mika on lupautunut olemaan mun kaaso sillä ehdolla, että ei tarvitse mekkoa pukea päälle.

Toinen parhaista ystävistäni on Heidi. Häneen tutustuin jo joskus 9. luokan aikoihin kun hän vastasi mun ilmotukseen jossa etin kirjeenvaihtokaveria. (Oi kuinka ikävöinkään kirjoittaa pitkiä kirjeitä käsin!) Heidin kanssa oli heti kans joku ihmeellinen yhteys, että hänelle pystyi kertomaan heti kaiken.Ensimmäisen kerran Heidin kanssa nähtiin, muistaakseni, kun olin kymppiluokalla ja Heidi tuli oman talvilomansa aikaan Ouluun. Meillä oli tosi mukavaa. Kesällä Heidi tuli uudemman kerran ja sitten heti perään minä lähdin käymään Laihialla, jossa sitten tutustuin Heidin perheeseen ja kavereihin. Kävin Laihialla vielä myöhemminkin kerran, mutta enimmäkseen pidimme tuon kesän jälkeen yhteyksiä kirjeitse ja puhelimitse. Nykyään yhteydenpito tapahtuu Facebookin välityksellä. Mutta joku päivä mie kyl lähen reissuun E-Pohjammaalle ja meen moikkaan Heidiä ja Laihian tyttöjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.