10. lokakuuta 2011

Little bit of this and little bit of that..

Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänäänTässä vaiheessa päivää kun tätä kirjoitan, niin pieni välipala ja iltapala on vielä syömättä, mutta eihän anneta sen häiritä..? Voin vaikka lopuksi miettiä, että mitähän sitä söisi välipalaksi ja iltapalaksi.

Aamupalaksi tuli syötyä turkkilaista jogurttia johon sekoitettuna Tarhurin metsämarjamehukeittoa ja kauraleseitä. Sillä aikaa kun odottelin, että olisi aika tehdä lämmintä ruokaa söin yhden banaanin. Ja lämpimäksi ruuaksi tuli tehtyä tomaattista jauheliha-juureskeittoa. Jälkkäriksi oli vaahtokarkkikaakaota! Noms!Ja sitten se välipala ja iltapala.. Hmmm.. Koska kello on jo tämän verran, melkein kuusi, niin saattaa olla että jätän välipalan väliin ja syön iltapalan hieman aikaisemmin. Iltapalaksi luultavasti on turkkilaista jogurttia ja sen kaverina joko ananasta tai samaa mitä aamupalallakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.