17. lokakuuta 2011

'Ohana means family, family means nobody gets left behind. Or forgotten.

Päivä 11 – Sisarukseni

Minulla on ilo olla pikkusisko yhdelle ihanalle isosiskolle. Isosiskoni oli 6-vuotias kun synnyin ja emme koskaan oikein tehneet mitään oikeasti yhdessä, muuta kuin tapeltiin. Hyvä jos pystyttiin olemaan tappelematta kun meillä oli vieraita. Aina oli kinaa jostakin. Milloin siitä, että leikin liian äänekkäästi, mussutin ruokaa, huoneeni ovi oli millin verran liian auki, ... yleensä sisko syytti siis minua kaikesta. En oikeasti muista että olisimme joskus tapelleet syystä joka johtuisi hänestä.

Kun muutin Haminaan, en pitänyt siskooni mitään yhteyksiä. En edes onnitellut häntä kun hän valmistui yliopistosta ja sai työpaikan sinä keväänä kun muutin. Ensimmäisen kerran siskon kanssa tuon jälkeen olin tekemisissä kesällä 2003 kun olin sen kesän Oulussa ja menin hänen luokseen pariksi päivää käymään kun en halunnut sukukokoukseen lähteä. Se vierailu sujui ihan hyvin, mutta paria viikkoa myöhemmin kun hän tuli Ouluun niin taisipa jo heti ensimmäisenä päivänä olla jotain kinaa. Tuon jälkeen seuraavan kerran pidin siskooni kunnolla yhteyttä syksyllä 2006 kun kuulin hänen olevan raskaana. Ja siinä vaiheessa meidän välit alkoivat paranemaan ihan kunnolla. Ollaan voitu olla saman katon alla useitakin päiviä tappelematta, käydään yhdessä kaupungilla shoppailemassa ja kahvittelemassa, ...


Katselin The Quotations Pagesta, josta olen muutamia sitaatteja ottanut blogini otsikkoihin, että löytyiskö sieltä mitään kivaa sisarsuhteista ja löysinkin yhden oikein kivan.

I think people that have a brother or sister don't realize how lucky they are. Sure, they fight a lot, but to know that there's always somebody there, somebody that's family.
Trey Parker and Matt Stone, South Park

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.