6. marraskuuta 2011

Ikkunashoppailua netissä

Yksi lempparipuuhistani on katsella kivoja juttuja eri verkkokaupoista. Milloin vaatetta, milloin meikkejä, milloin mitäkin. Tällä kertaa mun "ikkunashoppailut" kohdistui Lushin ja MiMaxin verkkokauppoihin.

Lushin tuotteisiin kuuluu käsintehdyt luonnonkosmetiikkatuotteet kuten saippuat, meikit, hiustenhoitotuotteet, ihonhoitotuotteet, jne. En ole koskaan itse tuotteita ostanut, mutta monet kaverini ovat ja ovat kehuneet tuotteita. Haluaisinkin jossain vaiheessa tilata sieltä, mutta en vain tiedä mitä! Tai tiedän, mutta en voi niitä kaikkia tilata. Eniten ehkä mieleni tekisi tilata tuossa vasemmassa ylänurkassa olevaa Latte Lip Tint huulivoidetta ja sen alla olevaa Snow Fairy suihkugeeliä. Ehkä joku päivä..MiMax on minulle paremmin tuttu kauppa. Tilasin sieltä kesällä parit China Glazen kynsilakat (Strawberry Fields ja Papaya Punch) ja parit Konad-laatat. Käyn sivuilla aina välillä katselemassa olisiko tullut mitään uutta ja kun menin China Glazen tuotteita katselemaan, niin aloin hihkumaan onnesta. Talvisia ja jouluisia settejä! ♥ Mieleni tekisi tilata nuo kaikki! Kävin myös katselemassa Konad-laattoja ja löysinkin muutaman ehdokkaan mitkä voisin hyvinkin tilata. Ja tilaamisintoa lisää se, että MiMaxin marraskuun tarjouksena on -10% kaikista Konad-tuotteista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.