23. marraskuuta 2011

Tuloksia

Ja kysely on sitten ohi ja näin te rakkaat lukijat vastasitte:

Oulun nähtävyyksistä, kaupoista, etc.
  3
Ruokajuttuja (karppaus, reseptejä)
  2
Jostain muusta? (kerro mitä kommentoimalla johonkin teksteistäni)
  0

Ääniä tuli hurjat 5! OMG! Ja kuitenkin tilastoissani näkyy kuinka päivittäin lukijoita on useita kymmeniä.. Olisi ollut kiva jos ne randomit kävijätkin olisivat vastanneet. Ehkä ois pitänyt olla joku kannuste, esim. arvonta kaikkien vastaajien kesken. Toki se olisi vaatinut silloin sitä, että kaikkien äänestäjien olisi pitänyt ilmottautua jollain tavalla äänestäjäksi.. Ja myöskin palkintoakin se olisi vaatinut. Ehkä joku lahjakortti? Noh, nyt on myöhäistä, ainakin tällä erää.


Mutta niin, kuten tulokset jo paljastavat, niin tulen kirjoittelemaan juttuja Oulusta. Pitää vain lähteä kameran kanssa kaupunkikierrokselle. Yhdestä liikkeestä mulla on kyllä jo kuvia, mutta kännykän kameralla otettuja ja taloudesta kuitenkin löytyy ihan kunnollinen kamerakin. Joten Oulu-postauksia odotellessa saatte tyytyä muuhun höpinään.

Oulun teemalogot on aika söpiksii.. // (c) OuKa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.