23. marraskuuta 2011

Muutoksia~

Jotkut saattavat huomata ilman tätäkin postausta, että mun blogissa on tapahtunut hieman muutoksia. Eli olen lisäillyt muutamat "alasivut". Eli Kuka? Mitä? Häh? ja Leffakokoelma. Ahkerasti vaan nyt klikkailemaan niin näette mitä sieltä linkkien takaa löytyy ;D

Muita muutoksia mitä on tapahtunut, niin tämän hetkinen kirja mitä luen on vaihtunut. En ole vielä saanut Riadin tyttöjä kokonaan kuitenkaan luettua, joten sen lukeminen jatkuu jossain vaiheessa. Sen vaihdoin tänään sellaiseen kirjaan kuin Antti Eronen: Talvi. Antti on vielä suhteellisen uusi kirjailija Suomessa, aikaisemmin häneltä on ilmestynyt kirja Dreamland - Aavekomppania vuonna 2008. Kirja oli aivan mahtava ja nyt sitten odotankin innolla, että mites on tämän uuden kirjan laita.  Ja siis tosiaankin uuden, julkaistu lokakuussa 2011 eli ihan äskettäin.

we♥it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.