12. tammikuuta 2012

Onnellinen täti

31.3.2007 minusta tuli täti ihanalle pikku prinssille nimeltänsä Miika. 11.1.2012 minusta tuli täti ihanalle pikku prinsessalle, jonka nimi on vielä arvoitus.

Sisko ilmoitti tiistaina, että on muodikkaissa sairaalan vaatteissa odottelemassa synnytyksen käynnistämistä. Keskiviikkona puolilta päivin äiti ilmoitti, että sisko on synnytyssalissa ja tiedossa oli siis sitten odottelua. En pystynyt kunnolla keskittymään mihinkään kun vaan odotin kuulumisia. Puoli seitsemän aikaan illalla äiti soitti: tyttövauva! Sitten ilta menikin katsellessa vauvavaatteita nettikaupoista ja sainpa myös nähdä kuvia uudesta sukulaisestakin. Siskon mies lähetteli isälle multimediaviestejä ja sitten isä laitto niitä mulle :)

Tänään mentiin äitin kanssa heti kun Stockmann aukes ni kattelemaan ihania vaatteita ja niitä sitten tulikin ostettua aika paljon. Mie ostin prinsessalle Name It'in velourhupparin ja velourhousut sekä suloset pikkuset tossut. Äiti sitten osti bodyja, potkuhousut, kypärälakin, ... ja mie kävin ostamassa äitin puolesta myös Anton & Ninasta parit bodyt. Ja kaikki vaatteet enemmän tai vähemmän pinkkejä :D

Huomenna lähtään mun vanhempien kanssa viikonlopuksi Pihtiputaalle katsomaan pikku prinsessaa. Tosin jos prinsessa ei oo vielä huomenna tai lauantaina kotiutumassa sairaalasta, niin matka suuntautuu Jyväskylään.


1 kommentti:

  1. Voi, onnea tädille. ♥ Pienet uudet 'paketit' lähisukuun ilahduttaa aina. :)

    Missingsparkles.com

    VastaaPoista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.