16. tammikuuta 2012

13.1.-15.1.2012

Perjantaina lähdettiin mun vanhempien kanssa kohti Jyväskylää. 5 tunnin ajomatka meni kauhistellessa säätä ja tien kuntoa ja nähtiinpä myös muutama auto enemmän ja vähemmän ryttääntyneenä tien sivussa. Onneksi me kuitenkin selvisimme ehjinä perille. Jyväskylässä meitä sitten odottikin maailman ihanin asia. Pikku Prinsessa! ♥


Hän oli niin suloinen. Ja niin ihanan pieni. Mietin pitkään, että uskallankohan edes häntä ottaa syliin. Uskalsin.


Koska oltiin Jyväskylässä vasta seitsemän aikaan ja sairaalassa vierailuaika alkoi olemaan jo ohitse, emme viipyneet sairaalassa kauaa. Lähdettiinkin sitten Omppuhotellille ja oli kyllä vikatikki valita se hotelli yöpymispaikaksi :D Se oli täynnä venäläisiä ja lisäksi samassa kerroksessa oli joitain nuoria poikia jotka metelöivät koko yön. Iltapalaksi käytiin ostamassa pizzat jostain lähellä olevasta känkkylästä, oiskohan ollu nimeltään Valkoinen ruusu. Oli kyllä hyvä pizza. Ja yö tosiaankin meni sitten valvoessa kiitos niiden poikien. Sain kyllä ehkä nukuttua yhteensä jotain 3 tuntia. Aamupalaa mentiin syömään Picniciin ja siellä meinasin saada ahistuskohtauksen. Olin menossa hakemaan aamupalaan kuuluvaa kahvia kun Picniciin tuli Omppuhotellin venäläiset ja saarsivat mut ja tönivät. Ei ollu mukavaa. Harmi kun venäjän ope ei opettanut kirosanoja, ois ollu kyl käyttöä. Mun mielestä ensimmäinen ja tärkeä asia mitä uuden kielen opiskeluun tulee, on opettaa kirosanat! :D

Noh, aamupalan jälkeen lähdettiin hetkeksi pyörimään Forumiin. Käytiin äitin kanssa ostamassa Name It'sta lisää vaatteita rinsessalle. Tarkoitukseni oli käydä myös KICKSissä kun sitä ei Oulusta löydy ja muutamissa muissakin kaupoissa, mutta en ehtinyt. Alkoi nimittäin olemaan kello sen verran, että piti käydä hotellilla hakemassa kamppeet ja sen jälkeen vielä sairaalassa käynti.

Sisko ja rinsessa jäi vielä sairaalaan sillä vaavin bilirubiiniarvot olivat koholla, mutta me lähdettiin Pihtiputaalle. Oltiin Pihtiputaalla yötä ja sitten eilen tultiin kotiin.

Siskon kissa, Nemo.

Oli kyllä mukava viikonloppu. Ja nyt mulla on entistä isompi vauvakuume :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.