17. tammikuuta 2012

Sisustusongelmia

Mulla on ollut aina haaveena saada musta-valkoinen olohuone. Mutta nyt mulla onkin mieli muuttunut. Tietenkin kun on olohuoneeseen jo hankittu musta-valko-harmaa matto ja musta-valkoiset verhot ja melkein kaikki kalusteet on valkoisia ja ja ja.. huoh.. Toki uusissa suunnitelmissa nuo valkoiset kalusteet ei sinänsä häiritsisi, mutta tuo matto oli kuitenkin aika kallis hankinta ja sille ei oikein muussa huoneessa ole tilaa. Toki jos sitten makkarista tekisi musta-valkoisen niin tuon maton voisi saada ehkä jotenkin ujutettua sängyn alle jolloin sitä jäisi molemmin puolin sänkyä näkymään sen verran, että toimisi sängynvierusmattona :D

Niin ja siis uudet suunnitelmat olisi tehdä olohuoneesta lämmin ruskean sävyillä. Makkarista "varastaisin" pimennysverhot ja lisäksi saisin äitiltä yhdet kivat ruskeat verhot jossa oli jotain kukkakuviota. Eli verhot ois helppo. Mutta sitten taas pitäisi hommata uusi matto, mahdollisesti uusia kalusteita, ..

Ehkä olisi kuitenkin vain helpompaa (ja halvempaa)pysyä tässä musta-valkoisuudessa..?

P.S. Muistakaahan kysely tuossa sivussa ja siihen liittyvä arvonta täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.