21. helmikuuta 2012

Onpas Trindikästä!

Mulla on ollut niin kauan kuin muistan niin kynnet todella huonossa kunnossa. Liuskottuu ja lohkeilee todella helposti. Kaverit suositellu mulle jos mitäkin hivenaineita ja muita lisiä syötäväks kynsien vahvistamiseksi, mutta en oo koskaan tullut ostaneeksi niitä. Kerran sitten tutkailin Stockmannilla kynsilakkahyllyä ja siellä silmiini osui TRIND Nail Repair Matt-lakka.

Kuva: Trind Cosmetics
Pakkauksen mukaan TRIND Nail Repair Matt on tehokas kiiltämätön kynnenvahvistaja, jonka ansiosta saat vahvat joustavat kynnet. TRINDin ainutlaatuinen proteiinimolekyylejä ristikkäin yhteen liittävä yhdistelmä saa aikaan tiiviin rakenteen ja tekee kynnet vahvemmaksi.

En kuitenkaan ostanut heti itselle omaa, mutta koska tarjolla oli testeri, niin testasin yhdelle kynnelle tuotetta. Kynsi näytti hyvältä vielä pari viikkoa myöhemminkin ja ei ollut liuskottunut tai lohkeillut, niin päätin ottaa riskin ja köyhtyä 15 euron verran ja on kyllä kannattanut.

Olen nyt reilun kuukauden verran käyttänyt tuota lakkaa säännöllisen epäsäännöllisesti. Ohjeistuksen mukaan ensimmäiset kaksi viikkoa pitäisi lakkaus uusia päivittäin ja sen jälkeen riittäisi kerran viikossa. Alkuun jaksoin päivittäin uusia lakkauksen mutta sen jälkeen välissä on saattanut olla jopa viikko ennen uusimista. En siis ole ihan orjallisesti noudattanut ohjetta. Mutta silti mun kynnet tuntuu nyt paljon vahvemmilta ja paremmilta kuin ennen TRINDiin tutustumista.

Tuosta on toki saatavilla myös muitakin kuin matta-sävyä. Löytyy pinkkiä, lilaa, beigeä ja helmiäistä. Itse päädyin mattaan, sillä se on huomaamattomin.

Onko Teillä kokemusta TRINDin tuotteista? Hyviä? Huonoja? Kerro toki! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.