23. helmikuuta 2012

Let's Move!

Oon jo pidemmän aikaan miettinyt aloittavani jonkin liikunnallisen harrastuksen tehostamaan laihtumista, mutta en ole saanut aikaiseen. Osaksi syynä se, että Oulussa melkein ainoa ilmainen tapa liikkua on lenkkeily ja koska tää talvi on ollut mitä on, niin hyviä lenkkeilypäiviä ei ole oikein ollut tarjolla. Joko on ollu hurjat tulipalopakkaset ta vaihtoehtoisesti tullu lunta pyryttämällä. Sisäliikunta taas Oulussa on kallista ja mun pankkitili ei kovin tykkäis hyvää jos lähtisin kuntosalille.

Mutta! Onneksi on olemassa keino, millä pystyn sisäliikuntaa harrastamaan kotonakin ja suht edullisesti ja ihan mihin aikaan vain!

PS3 Move ja My Fitness Coach Club-peli! Tuli sitten tilattua tuo combo tänään Verkkokauppa.comista. Hintaa vajaa 70e, eli yhden kuukauden kuntosalimaksu ja tuolla pelillä kuitenkin pääsen treenaamaan vaikka koko loppuikäni ja ei tarvitse maksaa lisää. Lisäksi voin treenata vaikka rikkinäisissä kuteissa ja kukaan ei välitä. Eli siinäkin säästyy rahaa kun ei tarvitse ostaa treenikamppeita. Jee!

Nyt vaa toivon, että saisin tuon combon mahdollisimman pian! Tahtoo jo treenaamaan! Tosin alkuun voi käydä näin...

we♥it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.