8. maaliskuuta 2012

Ostakaa makkaraa..

- Oli pakko käydä ostamassa jauhelihaa kaupasta kun ette ollu auki ja oli kyllä kamalaa..
- Ei kannata kaupasta ostaa, se on fuulaa..

Tuollaisen keskustelun saa kuullakseen, kun käy ostoksilla Makkarakaupassa. Makkarakauppa on siis oululainen lihakauppa ja sieltä löytyy lihatuotteita jos mihin tarkotukseen ja sellasiakin lihoja mitä ei normaalisti kauppojen tiskeiltä edes välttämättä löydy. Ja kaikista parasta mun mielestä tuolla kaupassa on tuo jauheliha. Se tehdään paikan päällä ja on käyny myllyn läpi ainakin kaksi kertaa ennen lihatiskiin päätymistä. Koostumus on siis paljon parempi kuin niissä jauhelihoissa mitä löytyy kaupoista valmiiksi pakatuista rasioista. Ja Makkarakaupassahan kaikki myydään kilotavarana. Toki sitten poikkeuksena ne valmiiksi pakatut tuotteet, kuten nakit, leikkeleet, ymv. mitä ei lihatiskistä saa.

Makkarakaupassa vaihtuu tarjoukset pari kertaa viikossa ja lisäksi jos on kanta-asiakas, saa lisää etuja. Esimerkiksi pienen alennuksen ostosten loppusummasta.

Eli jos rakastaa lihaa, on Makkarakauppa oikea kohde lihan ostolle! Ainakin Oulussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.