29. maaliskuuta 2012

Teetä ja sympatiaa

Viime perjantaina tuli ilmoitus, että minulle olisi suurikokoinen kirje postissa. En kuitenkaan käynyt hakemassa sitä heti silloin vaan odotin maanantaihin asti. Ja se suurikokoinen kirje oli Buzzadorilta, eli teet tulivat :)


Olen nyt sitten maistellut jokaista makua ja eniten oon tykästynyt kyllä Foest Fruittiin ja hyvänä kakkosena tulee tuo Mandarin Orange vihreä tee. Perus Earl Greysta en ole koskaan oikeastaan välittänyt, mutta kyllä sitäkin juo :)

Tänään lähtee maailmalle ensimmäiset teepussit.


Laitoin jokaiseen 4 pussia jokaista makua ja lisäksi tuon pienen info-lappusen ja buzztracker-koodin. Jos haluat samanlaisen pussin, niin yhteystiedot tulemaan osoitteeseen meppu83(at)gmail(dot)com ja laitan tulemaan postia. Oulun alueella toki voin teet toimittaa vaikka henkilökohtaisesti ja siitäkin voidaan sopia sähköpostitse. Ja 3 ensimmäistä ilmottautujaa saa paketin! (pitäähän sitä teetä jäädä mullekin :P) Niin ja vastapalvelukseksi toki paketin saajien tulee käydä buzztrackerin sivuilla vastaamassa 8 todella helppoon kysymykseen ja lisäksi vastata mulle muutamiin kysymyksiin, jotta voin kirjoittaa täydellisen loppuraportin. :)

Eli nyt kiinnostuneet vaan laittamaan mailia mulle :) En suosittele kotiosotteiden jättämistä kommentteihin.

4 kommenttia:

 1. Tuo Forest Fruit tuoksuu aivan älyttömän hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuoksu on rakkaus. Tekis mieli ripotella niit pusseja kaikkialle tänne asuntoon :D Mies ei vaan arvostais :(

   Poista
 2. Ooks sinäkin sellainen testaaja? :) Yks kaveri soitteli just perjantaina että tuunko tee testaajaksi hänen kanssa. :D Siistii että tälläistä on! Jos siis oot saanut noita ilmaiseksi? :)

  Yksi kaveri taas sai ihan hulluna pizzaa. Ne olivat vielä todella maukkaita ja meikä veteli niitä onnellisena viimekesänä.. Aah. Pizza. Kyllä kelpaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mie oon testaaja, tai no Buzzador jos tarkkoja ollaan :D Ja ilmatteeks tosiaan tuli, ei tarttenu maksaa mitään.

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.