8. huhtikuuta 2012

Kevät ja taukoa

Ajattelin pitää hieman taukoa 365-haasteesta, siksi ei siis ole nyt pariin päivään tullut niitä postauksia. Alkoi jo tuntumaan aika pakkopullalta niiden kirjoittaminen. Jossain vaiheessa sitten jatkan niitä, mutta en tiedä vielä milloin. Sillä välin keskityn ihan höpinään. Parit Oulu-teemapostaukset olen myös jo hahmotellut päässäni valmiiksi, pitäisi vain saada ne naputeltua tänne ja julkaistua.

Ostettiin parvekkeelle parvekekalusto ja pitihän sitä sitten tietenkin päästä kahvitkin juomaan partsille :)

Kaikki vaatteet H&M, paitsi villasukat jotka äiti tehnyt ♥

Tuo partsi on kyl unelmailmansuuntaan, etelään. Aurinko siis paistaa sille melkeinpä koko päivän. Nyt keväällä kun on vielä kuitenkin ollut pakkasta, niin silti ollut lämmintä tuossa parvekkeella. Täytyy kuitenkin vielä pitkiä housuja ja pitkähihasta pitää päällä, ihan varalta :) Ootan kyl jo innolla lämpimämpiä ilmoja niin pääsee istumaan partsille vähemmissä vaatteissa. Ja lämpimimpien kelien myötä myös pääsee kukkia laittamaan parvekkeelle. Krysanteemi mulla on jo ostettuna, on vaan tällä hetkellä keittiössä. Oon myös ajatellut keijunmekkoa roikkumaan johonkin nurkkaan.

2 kommenttia:

 1. Voi ihanan näköinen tuo parvekekalusto! Meidänkin pitäisi jostain parvekkeelle kalusto metsästää, mutta säätilasta päätellen sitä kesää täytyy tosin vielä jonkin aikaa odottaa :DD

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täälläkin tuo sää sellanen tällä hetkellä, että toi parvekekalusto saa olla ihan rauhassa parvekkeella ja ite istuskelee täs sohvalla olohuoneen puolella :D

   Ja me löydettiin tää kalusto K-Raudan poistomyynnistä. Kivasti oli -50% alennuksessa :)

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.