9. huhtikuuta 2012

Kofeiinia ja komppaniaa

Yksi mun suosikkikaupoista Oulussa on Kofeiinikomppania. Nimensä mukaisesti siellä myydään kofeiinia sisältäviä tuotteita eli teetä ja kahvia. Teetä löytyy irtoteenä jokaista laatua ja kymmeniä eri makuja. Kahvia taas löytyy papuina, jotka saa pyydettäessä jauhettuna suodatinkeittimeen tai (presso)pannuun sopiviksi. Kahvin ja teen lisäksi myynnissä on myös oheistarvikkeita, kuten teekannuja, teeastiastoja sekä paikallisten taiteilijoiden tuotteita. Viimeksi kun kävin siellä, oli myynnissä ainakin koruja ja savitöitä.


Ja jos ei ole minnekään kiire, voi istahtaa johonkin vapaaseen pöytään ja nauttia kahvista tai teestä. Kahvia saa pressopannussa (pieni tai iso) sekä erikoiskahveja. Teen saa kupillisena, kannussa tai samovaarista. Ja jos lisäksi haluaa jotain purtavaa, on sellaistakin mahdollista ottaa.

Isosta pressopannusta saa hyvinkin
jopa neljälle-viidelle hengelle kahvit :)

Kofeiinikomppania on ollut mun vakipaikka viimeiset noin 3-4 vuotta mitä tulee teen ostamiseen. Todella harvoin tullut ostettua muualta teetä sen jälkeen kun ekan kerran tein teeostokset Kofeiinikomppaniassa. Käydään Jaken kanssa siellä ostoksilla noin parin kuukauden välein ja aina lähtee jotain uutta makua mukaan. Viimeksi lähti vadelma-vaniljarooibosta ja oli kyllä loistava ostos.

Suosittelen kyllä Kofeiinikomppaniaa kaikille hyvän teen ja kahvin ystäville! ♥

2 kommenttia:

 1. Ompa kivan oloinen paikka.

  Itse olen ollut juomatta teetä lähes kokonaan jonkun 7 kuukautta jo. :I Vähän silleen hassua kun ennen saattoi juoda joka päivä. Kofeiinia juuri välttelen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootkos koskaan rooibosta koittanu? Se on täysin kofeiinivapaa niin sitä voi juoda raskaanakin :)

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.