19. heinäkuuta 2012

Business look

Kävin eilen kirjoittamassa työsopparin Konffaan. Konffa on oululainen kokous- ja kongressitoimisto ja nyt tulevan syksyn aikana on monta tapahtumaa tiedossa, jonne olen menossa edustamaan Konffaa. Tajusin, että mulla ei ole yhtikäs mitään ns. kunnollista vaatetusta näihin tilaisuuksiin. En siis omista valkoista paitapuseroa, mustia suoria housuja tai mustia avokkaita. Jaiks! No, eihän se auttanut kuin mennä HenkkaMaukan sivuille ja toivoa, että sieltä löytäisin itselleni ainakin housut. Ja niinhän mie löysin ja myös paitapuseron ja kengätkin bongasin, sekä jotain muutakin kivaa.

Alla från Hennes och Mauritz

Paitapusero ja housut lähtivätkin tilaukseen, kengät käyn koettamassa ihan liikkeessä. Lisäksi olen ajatellut että voisin jossain vaiheessa ostaa mustan jakun, uuden sateenvarjon sekä tuon laukun. Tuo laukku on sen verran tilava, että sitä voi käyttää käsimatkatavaralaukkuna. On nimittäin todennäköisesti tiedossa työmatkoja myös tuonne eteläiseen Suomeen. Sateenvarjoa, sellaista miniä, en ole omistanut useampaan vuoteen kun edellinen jäi Saksaan opintomatkan aikana. Meni nimittäin yhden ihanan myrskyisän päivän ansiosta rikki, ni en viittiny enää kotiin tuoda.

Samalla kun tilasin itselleni paitsikan ja housut, lähti tilaukseen myös siskon lapsille vaatetta.

Jennille suloinen Hello Kitty -huppari

Miikalle uusi paita

Tytöille oli kaikkea kivaa uutta vaatetta mutta poikien valikoima oli aika suppeahko, ainakin kivuuden osalta. Jennille olikin sitten vaikeus valita se yksi ja ainoa tuote kun olisi tehnyt mieli tilata kaikki mitkä saa koossa 74 ja Miikalle taas se vaikeus oli siinä, että mikä niistä vaatteista olisi kivoin. Miika kun on joskus vähän ranttu vaatteiden suhteen, mutta toivotaan että tykkäisi :) Oishan siellä tosin ollut myös Cars-aiheisia vaatteita, mutta niitä Miikalla on jo ennestään niin paljon.

4 kommenttia:

 1. Onnittelut työpaikasta! Itse olen aina miettinyt ihmisiä jotka joutuu käyttämään avokkaita 8 tuntia päivässä, että miten ihmeessä ne jalat jaksaa? Itsestä tuntuu, että semmosissa ihan normi-mallisissa Jalaksen työkengissäkin seistessään tietää olleensa jalkojen päällä... :)
  Ihana muuten tuo Hello Kitty-huppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Joo mullekaan ei ole vielä selvinnyt se miten jotku voi pitää avokkaita 8 tuntia päivässä, mutta eiköhän se jossain vaiheessa selviä :D On siis nimittäin mun ihan ekat avokkaat mitkä hommaan. Mutta luulen että siinä on se sama kuin muillakin kengillä seisottaessa, että kyllä siihen tottuu ajan myötä, toivottavasti ainakin.

   Oisin varmaan itelle tilannu kans tollasen Hello Kitty-hupparin jos vaa ois ollu kokoa :D

   Poista
 2. Itse huonoilla kengillä töissä päivät seisseenä voin sanoa että ei kannata luottaa että olis sama kuin muilla kengillä. Ihmeessä laitat itelles kunnon kengät osastolta työkengät että ei tule selkä kipeeksi. Kävin tänään sovittelemassa erään kaupan työkenkämallistoa ja aaaaah un tuntui jaloissa hyvälle eikä selässä miltään. Ne tosin maksavat varmasti päältä satasen mutta oman terveyden kannalta maksavat itsensä takaisin vamana jo ekana työpäivänä vrrattuna johonkin random kenkiin jotka vaan sattuvat näyttämään hyville. Minuu niin suututaa eten ottanut äidin puheista opikseni joskus noiden oikeiden työkenkien kanssa.. Kärsin nyt kroonista sekäkipua.

  Yhyy haluun iekkin tollasen hupparin. Ja tuo H&M:n laukkukin näyttää kivalle

  tv. Eilen laitettu kirppispöytä että pääsis hiukan eroon liioista vaatteista ja laukuista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mie noita avokkaita tuu käyttämään kuin muutamana päivänä syksyn aikaan, eli ei ne todellakaan ole mun ykköskengät töissä. Ainoastaan kun pitää mennä jonnekin tilaisuuteen edustamaan. Suurimmaksi osaksi siis tulen pitämään töissä varmaankin mun halpis-Crocseja ja kun suurimmaksi osaksi istun töissä, niin ei tule oltua jalkojen päällä kovinkaan paljoa.

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.