22. heinäkuuta 2012

Kynsien hoitoa

On jo pidemmän aikaa pitänyt kertoa teille miten kynsiäni huollan ja nyt vihdoin ja viimein sain otettua kuvat mun luottokynsienhoitokamoista ja pääsen tarinoimaan.Trindin nail repair-lakkaa olen käyttänyt helmikuusta asti aluslakkana vahvistamaan kynsiäni ja vaikka aluksi olinkin hieman skeptinen sen suhteen, niin oon kyllä todella tyytyväinen siihen. Kynnet on pysynyt paremmassa kunnossa ja ei liuskotu enää läheskään yhtä pahasti kuin ennen. Kynnet tosin lohkeilee edelleen, mutta ei läheskään yhtä usein kuin ennen ja sitä nyt ei voi kokonaan millään estää.

Rimmelin 5 in 1-lakkaa käytän viimeistelemään lakkauksen, eli päällyslakkana. Lakka lupaa kynsille tasaisuutta, kovuutta, pituutta, kosteutta ja kiiltoa.


Lohkenneiden kynsieni pelastaja on lasiviila. En osaa enää elää ilman sitä ja viime kesänä Italian reissu oli ihan kamala kun se ei ollut mukanani. Lentokoneiden tavaraturvasäännöt kun kielsivät sen mukaan ottamisen ja sitten Italiassa en löytänyt lasiviilaa mistään!

Toinen rakkauteni kohde on myös tuo Modelsown kynsibufferi. Sitä käytän kerran 1-2 kuukaudessa. Saa kivasti kynnen pinnan kuntoon ennen kuin alkaa lakkaamaan kynsiä.

Ja ei passaa unohtaa tuota kynsinauhatikkua. Ostin joku pari vuotta sitten Citymarketista parilla eurolla kynsienhoitosetin jossa tuo oli mukana. Lisäksi oli kynsiharja, kynsileikkurit ja varvaserotin sekä jalkaraspi siinä pakkauksessa, joista käytössä enää tikun lisäksi kynsiharja.

1. even it 2. smooth it
3. buff it 4. shine it

Mulle yritettiin kaupata kynsibufferia Helsingin Kampissa hintaan 40 euroa! Ja jos olisin äitille ja siskolle ostanu, ni niille ois ollu hintaa 30 euroa/kpl! Pari kuukautta myöhemmin bongaan tuon omistamani bufferin Seppälästä parilla eurolla ja ajaa ihan saman asian.. :D Mietinpähä vaan että kuinkaha moni osti sen kalliin bufferin..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.