25. heinäkuuta 2012

Tilaus tuli!

Henkkamaukan tilaus tuli tänään. Hain sen ja aloin innokkaasti kokeilemaan vaatteita.

Ensin housut. Kyllä ne muuten sopi, mutta ei mennyt kiinni. Ja siis tilasin sitä kokoa mitä normaalistikin tilaan ja en oo kuitenkaan nyt kesän aikana lihonu, joten siitä ei pitäisi olla kiinni. Ja en usko että edes kokoa suurempikaan olisi ollut mulle sopivat, eli housut lähtee huomenna takaisin HenkkaMaukalle. Saanpahan rahaa takas ja voin ostaa vaikka paremmat/kalliimmat avokkaat! Mwahahaa. Ja nyt voin ehkä jopa antaa mahdollisuuden mustalle trikoohameelle jonka ostin joskus viime syksynä ja en oo kertaakaan vielä pitäny :D

Paitapusero taas oli just sopiva, ei vaan passaa mahan kasvaa kovin paljoa :D Alle tosin kaipaa valkosen t-paidan tai topin, koska on aika läpinäkyvää. Valkosen vaatten ominaisuus.

Omien vaatteiden lisäksi toki tarkistin sitten Jennin ja Miikankin vaattet. Ja nyt oon kyllä niiiiiiin kateellinen Jennille, että.. Se Hello Kitty-huppari on ihana! Ihanan pehmeä ja pörröinen ja söpö! Mä haluan itelle samanlaisen! :DHuomenna on muuten jännät paikat, mutta siitä lisää myöhemmin kunhan tietää enemmän asioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.