11. heinäkuuta 2012

Torilla

Oulun kauppatori on kesäsin täynnä myyntikojuja. Enimmäkseen ravintoon liittyviä, mutta myös vaatetta ja koruja ja muuta mukavaa sieltä voi löytää.Torilla on myös ihana kauppahalli, josta löytyy ihania pieniä kauppoja, kala- ja lihatiskejä, muitakin ruokajuttuja sekä kahviloita.


Toripolliisi vahtimassa toria kauppahallin edessä

Toinen kauppahallin käytävistä.
Tuohon postilaatikkoon jätetyt kirjeet/kortit saavat Toripolliisi-postileiman.

TT-Neule // Ihania käsintehtyjä neuleita ja huopatöitä

T:MI Riikka Hyväri // Luomua ja muuta hyvää lähiseudulta

Vassuska // Kivoja persoonallisia lahjatavaroita

Torin ja kauppahallin takaa löytyy vielä aittatori, eli rivi tuollaisia ihania punaisia aittarakennuksia täynnä ihania pieniä puotia. Ja yksi aitoista pitää sisällään Suomen ensimmäisen pannukakkuravintolan, josta lisää juttua myöhemmin..


2 kommenttia:

 1. Mä kyllä rakastan Oulun toria :) Niin kivat maisemat ja hyvä tunnelma! Oon muutaman kerran käynyt niissä aitoissa istumassa ja aina on ollut mukavaa. Sulla on muuten tosi kiva ulkoasu blogillasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie voisin viettää vaikka koko kesän torilla kattomassa sitä ihmisvilinää mikä siellä on :) Harmi vaa ku työt nyt estäny että en oo päässy torille kovin usein ja vapaapäivinä ssää ollut sitten sellainen, että ei oo innostanut lähteä.

   Ja kiitos! Nyt kesän ajaksi piristin tätä blogia tällaisella ulkoasulla, saa nähdä mitä syksyn tullen keksin :D

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.