6. syyskuuta 2012

Lumia in da house!

Pidemmän aikaa olen miettiny uuden puhelimen hankintaa. Mietin otanko androidia käyttävän vai Nokian symbiania vai Windowsia käyttävän. Jake sai vakuutettua että ei ainakaa androidia kannata, joten jälelle jäi Nokian mallit. Lopulta sitten päätin antaa Lumialle mahdollisuuden ja eilen kotiutuikin sitten Lumia 710. Värinä täysmusta, mutta onneksi voi ostaa vaihtokuoria niin pinkki takakuori tulee varmaan hommattua piakkoin.

4 kommenttia:

 1. Sisko sai just Lumian synttärilahjaksi. Onko hyväpuhelin? Mulla tällänen nokian iänikuinen puhelin vielä. Ainaki siihen saakka ku lopettaa toimintansa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toi ihan hyvä puhelin, mitä nyt vuorokauden käytön perusteella voi sanoa. Akku vaa kuluu nopeesti, mutta pitää säädellä asetuksia niin eiköhän akun kulutuksen saa hallintaan :)

   Poista
 2. Onkos Lumia millainen? Itselläni tuo Nokian C7 mahtaa mennä vaihtoon heti, kunhan olen kytkyn maksanut vuoden lopulla. On sen verran vikaa, että on alkanut koko käyttäminen tympimään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumia on, no.. on se ihan kiva. Kunhan siihen tottuu :D Facebook, Gmail, Twitter, .. kaikki noi yhden napin takana :D saa jopa sovelluksen jolla voi blogiin kirjotella, sillä tän postauksen aamullaki kirjottelin.

   Mietin eka että oisin ottanu Soneralta kytkynä, mutta en kuitenkaa halua kahdeks vuodeks sitoutua. Saanpaha ite päättää mitä puhelimelta ja liittymältä haluan vaikka maksoinki hiukka enemmän ku en kytkynä ottanu.

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.