4. marraskuuta 2012

Aamupala tarjolla, olkaa hyvä!

Ensimmäisenä aiheena ruokahaasteessa on kertoa lemppari aamupalasta.

Tähän on oikeestaan aika vaikee vastata, koska lemppareita on monia. On lemppari viikonlopuille, sairaana, vapaapäivälle, työpäivälle, .. Mutta jos nyt joku niistä on valittava, niin ehkä se mitä tulee syötyä suurinpiirtein joka viikonloppu, eli.. pekonia, kananmunia ja tuoremehua.

Tuo on mun suosikki siksi, koska me tehdään se Jaken kanssa yhdessä. Jaken vastuulla on pekoni ja mulla on vastuussa kananmunat. Yleensä kananmunat me nautitaan kokkelina, mutta välillä myös paistettuna tai keitettynä. Pekoni taas paistetaan oikein ihanan rapsakaksi. Ja juomaksi sitten tosiaan tuoremehua, omppu tai appelsiini. Ja kun kaikki tämä on saatu mahaan, niin keitetään aamukahvi ja se nautitaan kaikessa rauhassa.

Joskus tohon pekonin ja kananmunan rinnalle tulee myös tomaattia, kurkkua, salaattia, paprikaa ja joskus myös jotain hyvää nakkia mutta ei todellakaan aina. Ilman noitakin pärjää pitkälle päivään ennen kuin tulee nälkä uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.