5. marraskuuta 2012

Parhaan ravintolan tittelin saa..

Eli tänään olisi sitten vuorossa miettiä parasta ravintolaa. Sekin on kyllä aika vaikea tapaus. Ei ole olemassa vain yhtä parasta vaan monta erittäin hyvää. Ajattelinkin, että en mainitse tässä yhtä vaan listaan muutamat ravintolat missä tykkään käydä syömässä.

Viikinkiravintola Harald - Loistavaa ruokaa, loistava palvelu. Täällä tulee käytyä tosin vain erikoistapauksissa, kuten juhlapäivinä.

Garam Masala - Oulun paras intialainen ravintola. Loistava ruoka, loistava palvelu, aika usein ilmainen jälkiruoka :D Ja jos menussa lukee esim. "7 kanapalaa" saattaa se olla 7 tai jopa 10. Siellä ei niin lasketa. Tandooriruuat ja nan-leipä ♥

Hai Long - Kiinalainen ravintola jossa tarjolla mahtava mongolian barbeque ei Yongshi-buffet. Arkisin lounasaikaan ja viikonloppusin koko päivän. Viikonloppusin parempi valikoima, sisältäen mm. meren eläviä.

Ravintola Tarantella - Oulun parhaimmat pizzat. Normaalipizzallakin kivasti kokoa, halkaisija jotain 34cm jos en ihan väärin muista. Mutta kuitenkin huomattavasti isompi kuin Kotipizzassa. Toki sieltä saa myös muutakin ruokaa. Kerran testasin kanasalaatin ja oli nomnom!

Yhden ravintolan haluaisin vielä mainita, mutta se ei sovi alkuperäisen haasteen mukaan tähän kategoriaan. Alkuperäisessä kun puhutaan sit-in restaurantista ja sillä meinataan sellaista, jossa tarjoilija hakee tilauksen kun asiakkaat istuvat nätisti pöydässä jne..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.