7. marraskuuta 2012

What's for lunch today..?

Lounaaksi mie tykkään syödä jotain kevyttä. Keitto, salaatti, edellisen päivän päivällisen jämät, .. Kevyttä sen takia, että ei tule koomafiilistä kun pitäisi lounastauon jälkeen jatkaa töitä.

Yleensä syön lounaan töissä, joten käyn aina maanantaisin ostamassa koko viikon ruuat. Yleensä se tarkoittaa siis niitä ihania einesruokia. Pyrin kyllä aina ottamaan sellaista missä ei olisi mitään turhia lisäaineita. Parille päivälle otan yleensä keittoa ja sitten lopuille päiville jotain kiinteämpää. Lisäksi mun lounashetkille tulee otettua jälkkäriksi jotain hedelmää.

Jos kuitenkin jostain syystä lähden lounastamaan johonkin työpaikan ulkopuoliseen paikkaan, niin sitten katson kaikkien lähiravintoloiden lounaslistat läpi ja valitsen parhaimman. Tai sitten yksinkertaisesti menen Hai Longiin tai Tomo Sushibariin.

Mitä muuten te syötte lounaaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.