6. marraskuuta 2012

Pika, pika!

Ei, nyt ei puhuta Pikachusta tai Pokemoneista yleensäkään vaikka otsikon perusteella niin voisi päätellä. Nyt puhutaan mun suosikista mitä tulee pikaruokapaikkoihin.

Hesburgerin ranskikset+paprikamajo on kyllä ihan herkkua, mutta en silti valitse Hesburgeria ykköseksi tässä asiassa. Sen sijaan valitsenkin sellaisen, mitä kovin moni ei varmaan tule edes ajatelleeksi pikaruokapaikkana.

Tomo Sushibar. Lounasaikaan se on pikaruokapaikka, sillä yleensä päivän lounasannoksia löytyy jo valmiina, niin eipä siinä kauaa tarvitse odottaa että saa annoksen nautittavaksi. Toki sitten jos ottaa jonku toisen annoksen kuin mikä päivään lounasannoksena, niin sitten saattaa joutua hetken odottelemaan. Mutta niin saattaa joutua Hesburgerissakin odottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.