3. joulukuuta 2012

Rakas Joulupukki..

Tänä vuonna olen ollut kiltti. En ole kiukutellut turhaan ja olen ollut kiltti kaikille. Tässä lista tavaroista joista edes osa olisi kiva löytyä kuusen alta jouluna.


Saunan/suihkun jälkeen olisi mukava pukeutua lämpimästi. Aamu-/kylpytakkia en omista lainkaan, joten se olisi todella ihana lahja. Toki myös pörrösukat varpaita lämmittämään ja uusi pyjama tai oleskeluasu olisivat kivoja.


Pidän myös todella paljon elokuvista ja tässä olisi muutama hyvä vaihtoehto. Bluray olisi paras formaatti. Jos näistä ei kuitenkaan mitään löydy, niin käy myös hyvin kaikki Disneyn klassikot ja Ghibli-studion animaatiot mitä en jo omista. Suosittelenkin tarkistamaan listan omistamistani elokuvista täältä jos et muista mitä omistan.


Vaikka minulla onkin monia lukemattomia kirjoja kirjahyllyssä, ei kirjoja ole silti koskaan liikaa. Noista kirjoista eniten haluaisin Suzanne Collinsin The Hunger Games, Stephenie Meyerin The Host tai Candace Bushnellin Ensimmäinen kesä New Yorkissa.

Joulua odottaen,
Merja

1 kommentti:

  1. Siitä sitten vaan jännittämään, että mitä se joulupukki tällä kertaa tuokaan. :)

    VastaaPoista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.