2. joulukuuta 2012

20 000

20 000 vierailua blogissa. Tiedän, että osa niistä on hakukonerobottien tekemiä, mutta tiedän myös että täällä on käynyt ihmisiä erinäisillä hakusanoilla ja eri blogien kauttakin eksynyt.

Viime tammikuussa kyselinkin kera arvonnan, että mitä kautta tänne on eksynyt. Nyt haluan kysyä, että mikä saisi sinut vierailemaan täällä useammin? Mistä asioista haluaisit lukea? Mitä lisää? Mitä vähemmän? Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Presentcard.fi:n Superlahjakortti arvoltaan 20 euroa. Vastausaikaa on 16.12. klo 23.59 saakka, eli kaksi viikkoa. Arvonta tapahtuu heti seuraavana päivänä.

Koska mun blogia aina välillä häiriköi ikävät anonyymit, otan käyttöön kommenttien valvonnan siksi aikaa kun tämä kyselyarvonta voimassa. Turha siis näiden ilkeiden anonyymien kuvitella, että ilkeillä kommenteilla pääsisi osallistumaan arvontaan.

Kiitän jo etukäteen kaikkia jotka vastaavat ja antavat hyviä ideoita :) Muistakaahan muuten sitten jos anonyymina vastaatte, niin joku nimimerkki kuitenkin keksiä, että jos voitto sattuu kohdalle, niin osaan oikeaa henkilöä huhuilla :)

3 kommenttia:

  1. Tykkäsin noista sun memeistä ja sit noi kollaasit on kans kivoja. ^^

    VastaaPoista
  2. Alunperin tulin kurkkimaan Joulujuttuja, mutta kiinnostuin muutenkin. Tykkään lueskella eri aihepiirin sisältäviä blogeja.

    VastaaPoista
  3. Tykkään lukea ihan arjen kuulumisia ja ruokajutut kiinnostaa myös. Oulu-jutut jää hiukan vähemmälle huomiolle kun en itse ole Oulusta. Mutta jos joskus tulen turistiksi sinne niin lupaan lukaista ne läpi :)

    VastaaPoista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.