12. joulukuuta 2012

We are running out of time..

Sen jälkeen kun alotin elokuussa työt Konffassa, niin aika mennyt niin nopeasti, että eilen tajusin että munhan täytyy alkaa päivittämään ansioluettelo ja kirjoittelemaan avoimia hakemuksia erinäisiin työpaikkoihin. Mun soppari kun Konffassa loppuu helmikuun alussa ja uutta sopparia ei kaiketi ole tulossa, tai ainakin sellanen fiilis on.

Toiveena olisi tuon uuden työpaikan suhteen, jos saisi sen heti keväällä, mielellään jo vaikka alkamaan heti kun Konffalla työt loppunut. Mutta jos sitä työtä ei heti löydy, niin sitten ei.


Ja muihin asioihin..


HenkkaMaukan paketti tuli tänään. Tietenkin kaikki vaatteet heti kokeiluun ja taas kerran tuli kyllä tehtyä hyvä ostos :) Tosin farkuissa on yksi huono puoli, liian pitkät lahkeet. Tulee ongelma kenkien kanssa kun ei lahkeet sovi kenkien sisään ja jos laittaa lahkeet kenkien päälle, "laahaa" lahkeet maata. Käytän nykyään siis maihareita kun viime talveksi ostettujen kenkien korot lahoamispisteessä ja en edes viiti viedä niitä kenkiä "suutarille". Pitäis ehkä uudet korolliset kengät ostaa..? Oisin kyllä yhdet kivat talvikengät ostanu jos niissä vaan ois ollu kokoa. Tyhmä 40-41 koon jalka mulla! :C

Toinen niistä mekoista mitä tilasin, se viininpunainen, on ihan Konffan värinen. Harmi vaa kun ei taida olla enää mitään edustushommia konffalaisena tiedossa, niin ei voi edustustilanteissa sitä hyödyntää. Muilla kun on semmoset hianot jotku silkkisatiinimekot. Mullekin kyllä tilattiin, mutta se oli.. noh, pieni :D Jäi kiinni jo mun hartioissa. Ja siis oli kokoa 48 kun saatan, materiaalista toki riippuen, käyttää jopa koon 44 paitaa. Työkaveri joutu auttamaan sen mekon mun päältä pois, että ei vaan vahingossakaan mene rikki. Tää HenkkaMaukan mekko ois siis van pitäny tajuta tilata aiemmin, niin oisin voinu käyttää sitä parissa tapahtumassa.

Mutta ennen kuin tää menee ihan sekavaksi, niin lopetan ja alan lukemaan Douglas Prestonin ja Lincoln Childin kirjoittamaa Kuoleman asetelmaa. Joku aika sitten ihana Nonnu kertoili blogissaan Pendergast-kirjoista ja kiinnostuin ja sattumalta Jake oli kirjastosta pari lainannut, niin ajattelinpa lukia molemmat pois :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.