24. heinäkuuta 2013

Heinäjoella onpi tunnelmaa..

Vietettiin Jaken kanssa pidennetty viikonloppu Heinäjoella, Jaken suvun tilalla. Lähdettiin sinne perjantaina Jaken työpäivän jälkeen ja kotiuduttiin maanantaina iltasella.Me ei kuitenkaan oltu Heinäjoella kahdestaan, vaan siellä oli myös Jaken sukulaisia hänen äitinsä puolelta, tätejä ja enoja sekä serkkuja. Ja kaikkia tosiaan monikossa, sillä Jaken suku on suhteellisen iso. Ja meno oli myös aika kielikylpyäkin, kun välillä siellä kuului sekaisin suomea, englantia, saksaa ja italiaa :D Paikalla siis oli myös Jaken tädit perheineen Italiasta ja Itävallasta.

Tällainen suloisuus oli myös Heinäjoella. Miu!

Lauantaina sitten vietettiinkin kesäpippaloita ja silloin porukkaa oli varmaan lähemmäs 60 paikalla. Aika paljon oli mulle uusia kasvoja siellä joukossa. Muutamien uusien tuttavuuksien kanssa tuli juteltuakin sitten enemmän ja ihan mukavilta vaikuttivat :) Alunperin kai tarkoitus oli vain juhlia suvun kesken kesää, mutta jossain vaiheessa suunnitelmat muuttuivat ja juhlittiin Jaken Itävallan serkkujen ylioppilaaksi pääsyä ja Jaken äitin synttäreitä. Ruokaa oli niin riittävästi, että ei ollut pelkoa kuolla nälkään, jämiä nimittäin syötiin vielä maanantainakin pois :D

Aamukaste

Sää ei ollut mikään maailman paras, mutta huonompikin olisi toki voinut olla. Lämmintä oli ehkä +15 ja lisäksi viileä tuuli ja aurinkokin oli piilossa pilvien takana. Kyllä aurinko kuitenkin välillä pilkisteli pilvien takaa ja lämmittikin silloin kivasti, mutta varjoisassa paikassa siitä ei valitettavasti päässyt nauttimaan. Onneksi vettä ei kuitenkaan satanut.

Sunnuntai meni laiskotellessa ja maanantaina sitten lähdettiin iltapäivällä ajelemmaan kohti kotia. Ois kyllä ollu tosi kiva jäädä vielä muutamaksi päiväksi sinne, vaan ei voinut kun tiistaina mulla oli pakollinen meno jota ei voinut perua tai siirtää. Noh, ehkä sitten jossain vaiheessa pääsis Heinäjoelle takaisin pidemmäksi aikaa.

Aamukaste

Mulla oli kamera kyllä mukana, mutta koko reissun ajan se majaili mun käsilaukussa. Kännykällä kuitenkin jotain kuvia napsin ja suosikit onkin sitten päätynyt kuvittamaan tätä postausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.