26. heinäkuuta 2013

Kirjahyllytyttää

Pari vuotta sitten käytiin Ikeasta ostamassa meille Bestå-hyllyjä ja kasattiin niistä sitten kirjahylly.

Tämä kuva näkynyt aiemmin täällä..

Kyllähän tuossa aluksi olikin ihan hyvin tilaa kirjoille, mutta nyt alkaa tila loppumaan kesken kun on tullut ostettua kirjoja enemmän ja vähemmän. Uuden kirjahyllyn hankkiminen onkin ollut mielessä, mutta haluttais kuitenkin nyt ihan kunnollinen kirjahylly eikä mitään Ikea-laatua olevaa. Tänään sitten kävin Lundian sivuilla ja huomasin, että siellä on mahdollista suunnitella kirjahylly ja aloinkin sitten rakentelemaan sellaista mikä voisi olla ihan kiva.

Kirjahylly suunnitelmani

Kolmesta eri hylly-yksiköstä rakennettu, 1x100 cm ja 2x40 cm, keskimmäisessä osassa alaosa tehty kaapiksi ja molemmissa kapeissa yksiköissä 2 laatikkoa. Tällaisella kirjahyllyllä pääsisi taas jonkin aikaa eteenpäin ja tarpeen vaatiessa lisäosiakin saisi hommattua helposti. Pitkäikäinenkin olisi materiaalin ansiosta. Harmi vain että hintaa tälle kokonaisuudelle tulisi melkein 2000 euroa. Ei siis ihan heti ole varaa. Loton pääpottia odotellessa voi silti haaveilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.