16. elokuuta 2013

Lasiton elämä

Niin sitä on nyt oltu vuosi ilman silmälaseja. Suhteellisen nopeasti totuin elämään ilman silmälaseja, mutta kyllä sitä vieläkin välillä jonkin opitun refleksin aiheuttamana alan muka ottamaan laseja pois nukkumaan mennessä tai parantamaan lasien asentoa. Nuo kerrat ovat toki harvinaisia ja koko ajan vähenemään päin, mutta oiskohan viimeksi pari viikkoa sitten tullut parannettua lasien asentoa :D Toki huomaan sen heti, jotenka oonkin yrittäny sen sitten "naamioida" että laitan muka hiuksia paremmin tai vastaavaa.

Kaikista pahin aika leikkauksen jälkeen oli ensimmäiset pakkaset ja jäätävä tuuli. Tuntui että silmät paleltuu ja murenee. Siloin toivoi, että olisi vielä ne lasit tai edes joku muu suoja silmien edessä. Ei sitä oikein viitsinyt talvella aurinkolasejakaan pitää ja jos kädet laitto silmien eteen, niin koitapa siinä sitten kävellä töistä bussipysäkille.

Elämä on myös helpottunut aika paljon tässä vuoden aikana. Ei tarvitse olla koko ajan pesemässä laseja, aurinkoisina päivinä ei tarvitse kuljettaa kuin aurinkolaseja mukana ja ei tarvitse kauppaan/sisälle mennessä muistaa vaihtaa laseja nähdäkseen jotain vaan voi vain laittaa aurinkolasit päälaelle. Lisäksi näen nyt ilman silmälaseja jopa paljon paremmin kuin lasien kanssa koskaan näin. Välillä jopa pelottavan paljon paremmin.

Päivääkään en ole katunut leikkausta ja voin kyllä edelleenkin suositella kaikille jotka leikkausta miettii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.