15. elokuuta 2013

Nilkkavikainen

Toukokuussa kerroin napanneeni liikuntahaasteen ja valinneeni haasteen toteuttamisajankohdaksi viime viikon lauantain ja Likkojen lenkin. Noh, sanottakoon näin suoraan, että haasteen toteutus jäi mulla ihan kokonaan pois mielestä siinä vaiheessa kun vasen nilkka päätti alkaa kiukuttelemaan kesällä.

Oon venäyttänyt vasemman nilkkani useempaan otteeseen vuosien aikana, mutta se ei oo koskaan haitannut niin paljoa, että olisin asian eteen jaksanut mitään tehdä ja sitten on saattanut mennä useitakin kuukausia, jopa vuosia, että nilkka ei oo kiukutellu lainkaan. Nyt sitten kesällä eräänä kauniina päivänä kun päätin mennä kävellen salille, saaden siitä hyvän aerobisen lämmittelyn alle, niin eiköhän kesken matkan tuu astuttua millin tuhannesosan väärässä kulmassa vasemmalla jalalla ja tervetuloa älytön nilkkakipu! Ei tuota nilkkakipuilua kestänyt kovin kauaa kun kotiin päästyäni (soitin Jaken hakemaan mut autolla kotiin) sitten lepuutin nilkkaa. Sen verran kuitenkin säikäytti, että päätin jättää Likkojen lenkin väliin. Likkojen lenkillä kun olisin kuitenkin joutunut kävelemään reippaammin ja en olisi pystynyt niin hyvin keskittymään että missä kulmassa jalka maahan astahtaa.

Ei tuo nilkka onneksi kiukuttele kun kävelen esim. kaupungilla tai muuten ihan rauhallisesti, sen takia se onkin varmaan niin helppo unohtaa. Mutta sitten kun se päättää kiukutella, se todellakin kiukuttelee ja sen muistaa pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.