20. syyskuuta 2013

Erilainen aamupala

Tänään söin hieman erilaisemman aamupalan. En siis sitä normaalia kaurapuuroa mitä yleensä, vaan kookospuuroa!


Löysin tähän kookospuuroon ohjeen Karkkipäivä-blogista ja ajattelin testata. Koska kaapissa ei ollut kookosjauhoa, joka on siis yksi tarvituista aineksista, niin en saanut heti tehtyä ja eilen sitten kaupunkireissulla kävin Punnarissa ostoksilla.


Karkkipäivän Sanni oli maustanut omansa kanelilla ja erytritolilla, minä maustoin omani pekaani-saksanpähkinämysliseoksella ja kookospalmusokerilla. Oli hyvää!

2 kommenttia:

 1. Kookopuuro kuulostaa erikoiselle mutta maistuvalle. Kookos on kyllä ihan jees. Meikä on jo jonkun viikon opetellut käyttämään kookosöljyäkin. Tykkään vaan siitä mausta niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli kyl aika erikoista :D Ja siis siinä muut ainekset on kananmunat ja (kookos)kerma, että se tehään vähän munakokkelin tyyliin. En jaksanu laittaa ohjetta tähän kun sen tuoltaa Karkkipäivästä löytyy.

   Ja kookos on ♡

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.