6. syyskuuta 2013

Muoti-illassa

Eilen mulla olikin vähän erilaisempi ilta. Liityin kesällä Marimekon kanta-asiakkaaksi ja sainkin sitten kutsun Marimekon muoti-iltaan tutustumaan syksyn uuteen muotiin ja uusiin kuoseihin. Ilmoittauduin muoti-iltaan minä+1 ja aveccina oli ex-luokkakaverini Marianne.

Huppari H&M | Toppi Cubus | Housut H&M

Yllä olevan asun kera lähdin viettämään muoti-iltaa. Jake otti miusta muutaman kuvan ennen lähtöä ja ainoa missä mulla on edes siedettävä ilme, on tietenkin semmoinen missä ei näy kenkiä :D Mutta kengät oli pari vuotta sitten ostetut "syysnilkkurit" pienen koron kera, tällä kertaa ei siis ollut blingbling-meiniki :D

Itse tilaisuudesta mulla ei ole kuvia paljoakaan, jotenkin unohtui se kameran käyttö siellä tungoksessa :D Pari kuvaa kuitenkin nappasin.


Tarjolla oli Pommaccia ja suklaata. Nuo kertakäyttökupit oli tosi sulosia, harmi vaan kun niitä ei ole kuluttajien saatavilla kaupoissa vaan niitä käytetään pelkästään Marimekon tilaisuuksissa. Ihan varmasti olisi ostajia jos noita tulisi myös kauppoihin. Noissa Sukat makkaralla-kannuissa oli tarjolla vettä, höystettynä kurkkuviipaleilla.


Tuohon kuosiin ihastuin ihan täysillä. Kuosi on nimeltään Pisaroi ja sillä kuosilla on tarjolla kaikkea. Eniten kuitenkin noihin pussukoihin kiinnitin huomiota. Olisin tuolla kuosilla varustetun pussukan halunnut ostaa meikkilaukuksi, mutta en löytänyt isommassa koossa olevaa. Toki tuolla kuosilla olisi ihan kosmetiikkalaukkukin, mutta sen hinta hieman kirpaisi vaikka alennustakin olisi sen -15% saanut.

Visa Electronia kuitenkin vingutin ja ostin sieltä Jennille joululahjan sekä itsellekin erään tuotteen. En kuitenkaan vielä paljasta mitä itselle ostin, sillä sitä varten mulla on ihan oma postaus mielessä.

2 kommenttia:

  1. Hei! Muistatko paljonko tuommosen pienemmän (kuvassa oikealla) pussukan/laukun hinta oli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään muistikuvaa kyllä. Tuosta kuitenkin aikaa jo 2,5 vuotta joten hinnatkin varmaan nousseet sen jälkeen.

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.